Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

SPARROWS - med instruktørbesøg

Prisbelønnet og smuk skildring af barndommens sidste sommer, som udspiller sig i en afsidesliggende afkrog af Island. Mød instruktør Rúnar Rúnarsson efter visningen.

Mandag 5. marts kl. 20

Den 16-årige dreng Ari har boet med sin mor i Reykjavik gennem en årrække. Pludselig bliver han sendt til de afsidesliggende vestfjorde, hvor han skal bo sammen med sin far, som han har et anstrengt forhold til. I disse håbløse omgivelser må Ari træde i karakter og bl.a. lære at drikke kaffe, tjene sin første løn og stifte sit første bekendtskab med det modsatte køn.

Den islandske instruktør Rúnar Rúnarsson (uddannet fra Den Danske Filmskole) har et poetisk øje for tilværelsen og dens ofte barske realiteter. Det kom først til udtryk i hans prisbelønnede kortfilm og derpå i spillefilmene Volcano (2011) og Sparrows (Þrestir2015), som bl.a. vandt hovedprisen ved San Sebastián International Film Festival.

Arrangementet
Filmen var 99 minutter og vises med danske undertekster.
Arrangementet inkluderer instruktørsamtale og varer ca. 120 minutter.
Salen og filmcaféen åbner 45 minutter før visningen.

Billetter:
60 kr. Onlinesalg


Dansk-islandsk filmfejring 1918/2018
Islands 100-års suverænitetsjubilæum markeres på Nordatlantiske Filmdage 2018 med en fokus på dansk-islandsk filmsamarbejde. Serien er arrangeret i samarbejde med Islands ambassade og præsenterer en perlerække af film og instruktørbesøg under festivalen, som åbnes af Islands ambassadør i Danmark, Benedikt Jónsson. Læs mere om jubilæumsserien her.


Nordatlantiske Filmdage 2018
1.-8. marts præsenterer Nordatlantiske Filmdage unikke filmoplevelser fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Festivalen er støttet af Det Danske Filminstitut, Islands Ambassade i København og Nordens Institut i Grønland (NAPA) og præsenteres af Nordatlantens Brygge i samarbejde med FILM.GL, Tórshavn Film Festival, Islands Filmarkiv og Icelandic Film Centre. Læs mere på www.nordatlantens.dk/filmdage 

Billetter

Billetter

Nordatlantiske Filmdage 2018

Nordatlantiske Filmdage 2018