Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

Møder og konferencer i København?

Har I brug for unikke lokaler til en konference, større event, kick off, seminar eller møde? Så er konferencelokalerne hos Nordatlantens Brygge en rigtig god mulighed for at give jeres arrangement en ekstra dimension.

Nordatlantens Brygges charmerende møde- og konferencelokaler ligger midt i det klassiske christianshavnske pakhus- og havnemiljø - med en fornem panoramaudsigt over København, Nyhavn, Operaen og Skuespilhuset.

Det 240 år gamle pakhus, der nænsomt blev gennemrestaureret i 2003, har bevaret sin nordatlantiske sjæl og huset fremstår i dag som et velfungerende og særdeles attraktivt konference- og mødested i København.

Pakhuset bliver til dagligt brugt som kulturhus for de nordatlantiske møder, og der er løbende spændende udstillinger og events. Et arrangement kan evt. kombineres med en guidet tur eller velkomstdrink i den aktuelle udstilling. På samme vis kan den private havneplads lige uden for pakhuset anvendes til jeres konference eller event.

Opstilling og teknik
Vore konferencelokaler er udstyret med borde, stole og standard Av-udstyr: Dataprojektor, talerstol, overheadprojektor, lærred, flipover og whiteboard samt trådløs netforbindelse. Har I behov for mere eller andet Av-udstyr, hjælper vi gerne med leje gennem vores eksterne leverandør.

Mødepakker
Vore mødepakkepriser er baseret på minimum 15 personer. I prisen er inkluderet leje af konferencelokale(r), garderobe samt betjening arrangementet igennem.

Placering & overnatningsmuligheder
Der er fra Nordatlantens Brygge rigtig gode transportmuligheder til Københavns centrum, lufthavn og motorvej. I området er der samtidig gode P-muligheder. Såfremt I har brug for overnatning I forbindelse med jeres konference eller arrangement, så har vi et rigtig fint samarbejde med de nærliggende hoteller.

Kontakt Nordatlantens Brygge for leje af lokaler til konferencer eller møder
Vi kan tilpasse arrangementet efter jeres ønsker og behov, så I kan have fuld fokus på det faglige. I er meget velkomne til at kontakte os på tlf. 2464 5295 eller mail til lgl@bryggen.dk for yderligere oplysninger og en snak om arrangementet.

Kontakt os

Kontakt os

Vi er green key-certificeret

Vi er green key-certificeret