Selskabslokaler til leje - midt i København

Hold jeres konfirmation, fødselsdag, jubilæum, bryllup eller andre private fester i Nordatlantens Brygges unikke selskabslokaler på Christianshavn – lige midt i København K og med en flot udsigt til både Nyhavn og Operaen.

De charmerende selskabslokaler ligger på 5. sal i toppen af det historiske pakhus. Lokalerne fremstår i et råt look med frit syn til de originale bjælker i lofter og stolper – det er de helt perfekte rammer for dem som går op i æstetik og hygge omkring en fest. Der er flere lokaler af forskellige størrelser og med gode muligheder for mange typer af bordopstillinger - med både runder, firkantede, høje og lave borde. Har I brug for fx en bar, cafeborde eller scene til levende musik eller discjockey, så kan vi selvfølgelig også hjælpe med det.

Lej selskabslokalerne med eller uden mad og forplejning
Der er mulighed for at leje lokalerne uden mad så man selv kan stå for forplejning og personale. I kan også vælge at overlade det hele til vores erfarne personale af kokke og serveringspersonale. I har derfor alle muligheder for at sætte jeres helt eget præg og dermed personliggøre jeres fest. Hvis du har ideerne, så hjælper vi gerne med at gøre festen helt uforglemmelig.


STANDARDOPSTILLINGER SELSKABSLOKALER

Oversigt over lokaleplacering af lokalerne: Vest (350 m2), Øst (200 m2) på 5. sal.
Klik på tegning for forstørrelse.

Max personer: 166

5.-loft-166-pax-model_2.png

Vest
 (tidl. Reykjavík)
Standardopstillinger med runde borde (ø 180 cm).
Areal: 350m2
Max personer: 140

 

Reykjavík-140-pax-runde-borde_2.png

 


Kontakt Nordatlantens Brygge for leje af selskabslokaler
Vi har mulighed for at skræddersy et arrangement fuldstændig efter jeres behov inden for lokale, mad, servering og underholdning. Så kontakt os gerne på tlf. 2464 5295 eller mail til lgl@bryggen.dk, så sørger vi for at hjælpe jer med et godt selskabslokale til jeres næste fest.

 

Send forespørgsel

Send forespørgsel

Standardopstillinger selskaber

Standardopstillinger selskaber

360 grader tour i selskabslokalet

360 grader tour i selskabslokalet

Vi er grenkey-certificeret

Vi er grenkey-certificeret