Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

NORDATLANTISKE FILMDAGE 2021

Filmfestival på Nordatlantens Brygge
30. september—10. oktober 

Den 5. udgave af Nordatlantiske Filmdage afholdes i 2021, dog ikke marts, men 30. september til 10. oktober. Og vi ser frem til et festivalprogram spækket med unikke filmoplevelser fra det høje nord – tilsat oplæg, instruktørbesøg og debatter. 

Programmet publiceres og billetsalget starter i begyndelsen af september her på nordatlantens.dk/filmdage

NORDATLANTISKE FILMDAGE 2021
I år sætter Nordatlantiske Filmdage særlig fokus på det islandske filmboom 2010-20. Sideløbende sættes rigsfælleskabet til debat i en miniserie, ligesom programmet byder på filmiske fristelser fra Færøerne. 

Som vi lovede i fjor, så bliver der også ekstravisninger af den storslåede dokumentarfilm Aquarela, der perspektiveres med andre film, hvor kunst og natur mødes på det store lærred.

Programmet publiceres og billetsalget starter i begyndelsen af september. Få dine opdateringer her på nordatlantens.dk/filmdage og på festivalens facebookside.

ARKTISK 2022
Til næste år (2022) vender Nordatlantiske Filmdage tilbage til den sædvanlige festivalmåned marts og med særlig fokus på Arktis. Husk også at holdes øje med Nordatlantens Brygges øvrige kulturprogram her på nordatlantens.dk  


Vi ses på Nordatlantens Brygge

_____________________ 

På billedet øverst ses producer Emile Hertling Péronard og instruktør Victor Kossakovsky under optagelserne af den storslåede dokumentarfilm "Aquarela", der afsluttede 2020-udgaven af festivalen og som lovet får en ekstravisning under Nordatlantiske Filmdage 2021 (foto: Stine Heilmann).