Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

IN THE LAND OF OUR SHADOWS - med instruktørbesøg

Grønlands første fantasy-film krydrer genrens klassiske elementer med grønlandske sagn og myter. Mød instruktør Marc Fussing Rosbach og producer Ane Lena Fussing Rosbach efter visningen.

Fredag 2. marts kl. 20

Den unge Nukappi jages af drømme, som han ikke kan forstå, og må dele med sin barndomsven Mio. Det viser sig imidlertid, at Nukappi har relationer til åndeverdenen, hvor onde kræfter har skumle planer, der involverer ham. Og før han har set sig om, er han og hans nærmeste vævet ind i en ildevarslende kamp mellem mørkets og lysets verdener.

Instruktør Marc Fussing Rosbach spillefilmsdebut kobler elementer fra grønlandske myter og sagn med inspiration fra både thrillergenren og adventure- og fantasy-film. Og på trods af et smalt budget har han fået skabt enestående og flotte specialeffekts, som bidrager effektivt til spændingen i filmens nervepirrende beretning om det gode og det onde.

Originaltitel: Akornatsinniittut - Tarratta Nunaanni

Arrangementet
Filmen varer 90 minutter og vises med engelske tekster.
Arrangementet inkluderer samtale og varer ca. 110 minutter.
Salen og filmcaféen åbner 45 minutter før visningen.

Billetter:
60 kr. Onlinesalg

Nordatlantiske Filmdage 2018
1.-8. marts præsenterer Nordatlantiske Filmdage unikke filmoplevelser fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Festivalen er støttet af Det Danske Filminstitut, Islands Ambassade i København og Nordens Institut i Grønland (NAPA) og præsenteres af Nordatlantens Brygge i samarbejde med FILM.GL, Tórshavn Film Festival, Islands Filmarkiv og Icelandic Film Centre. Læs mere på www.nordatlantens.dk/filmdage 

Billetter

Billetter

Nordatlantiske Filmdage 2018

Nordatlantiske Filmdage 2018