Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

DREAMS BY THE SEA - med instruktørbesøg


Modsætninger mødes i Sakaris Stórás nye spillefilm, som i en poetisk realisme skildrer to teenagepiger og deres udlængsel i en lille færøsk bygd. Mød instruktøren og producerne bag filmen efter visningen.

Søndag 4. marts kl. 17 (udsolgt)
Søndag 4. marts kl. 20 (ekstravisning - udsolgt)

16-årige Ester lever et sikkert og noget monotomt liv med sine religiøse og konservative forældre i en lille isoleret bygd på Færøerne. En dag i søndagsskolen møder hun Ragna, en pige, der netop er flyttet til bygden sammen med sin alkoholiserede mor og 8-årige lillebror.

Ester ser i Ragna, hvad hun har ledt efter hele sit liv. Og selvom de er hinandens modsætninger, bliver de gode venner, og sammen drømmer de om at slippe væk fra deres kedelige hverdag. I løbet af sommeren indser de imidlertid også, at tilværelsen er mere kompleks end som så.

Efter flere prisbelønnede kortfilm har Sakaris Stórá instrueret en usædvanligt smuk og tankevækkende spillefilm om kærlighed og identitet, udlængsel og drømme. Mød ham og producerne Jón Hammer og Ingun í Skrivarastovu efter visningen af Dreams by the Sea (Dreymar við havið). 

Arrangementet
Filmen var 82 minutter og vises med engelske undertekster.
Arrangementet inkluderer samtale med folkene bag filmen og varer ca. 100 minutter.
Salen og filmcaféen åbner 45 minutter før visningen.

Billetter: 
60 kr onlinesalg

Nordatlantiske Filmdage 2018
1.-8. marts præsenterer Nordatlantiske Filmdage unikke filmoplevelser fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Festivalen er støttet af Det Danske Filminstitut, Islands Ambassade i København og Nordens Institut i Grønland (NAPA) og præsenteres af Nordatlantens Brygge i samarbejde med FILM.GL, Tórshavn Film Festival, Islands Filmarkiv og Icelandic Film Centre. Læs mere på www.nordatlantens.dk/filmdage 

Billetter

Billetter

Se hele programmet for Nordatlantiske Filmdage 2018

Se hele programmet for Nordatlantiske Filmdage 2018