Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

SAMTALER OM STRIK

Oplev et live talkshow med gode gæster og musikalske indslag på Pakhusstrik 2023

Lørdag 9. september kl. 15.30 (UDSOLGT)

PROGRAM:

Strikkeskam eller machostrik?
En samtale med to strikkende mænd, journalist, forfatter og podcastvært Thomas Skov og strikkeentusiast Mikkel Bech Isaksen, hvor strik og maskulinitet drøftes. Strik er jo ikke forbeholdt kvinder – begge køn har strikket på lige fod igennem tiderne – så hvorfor er der så få mænd, der strikker i dag?

Stoppeklude og tekstildannelse – hvad kan vi lære af fortidens bæredygtige håndarbejde
Kan datiden inspirere fremtiden? Vi stiller spørgsmålet til Trine Skødt, Ph.d.-stipendiat ved Institut for bygningskunst og design, Det Kongelige Akademi, og drøfter fortidens tekstile dannelse og hvordan den kan hjælpe os til at træffe mere bæredygtige valg.

Musikalsk indslag ved Nive Nielsen
Den grønlandske singer-songwriter er bedst kendt som frontkvinde i bandet Nive Nielsen and The Deer Children. Hun er blevet nomineret til Nordisk Råds Musikpris og modtog kronprinseparrets Stjernedryspris i 2012. Nive er ved at lægge sidste hånd på sit næste album med The Deer Children, der udkommer inden længe.

Håndstrikket i Jordan
Færøske Guðrun & Guðruns fantastisk flotte sweatre håndstrikkes af kvinder i Jordan. Hør den ene af de to Guðrun‘er – Guðrun Rógvadóttir – fortælle om det færøske modebrands ”Women’s Empowerment Project” og deres klare holdning i en branche, hvor udnyttelse er en trist realitet.

Musikalsk indslag ved Aufori
Den danske-islandske indie-gruppe AUFORI skriver poetiske tekster, som rammer lige i hjertet. Deres drømmende og inderlige univers tager afsæt i hverdagens banaliteter, og det unge band sætter ord på de tanker, de gør sig om livet.


Inkluderet i billetten er en velkomstdrink og Nordatlantens Brygges lille strikkebog.

Pris: 200 kr. Varighed: 90 minutter.

Onlinebilletsalg (UDSOLGT)

 

PAKHUSSTRIK 2023
Arrangementet indgår i Pakhusstrik 2023. Læs mere om den nordatlantiske strikkefestival på nordatlantens.dk/pakhusstrik  

Billetsalg (UDSOLGT)

Billetsalg (UDSOLGT)

Pakhusstrik 2023

Pakhusstrik 2023