Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

Artist talk: Jessie Kleemann og Jeannette Ehlers

Oplev kunstnerne Jessie Kleemann og Jeannette Ehlers i en samtale med Stine Lundberg Hansen, som var med-kurator på Nuuk Kunstmuseum på vores aktuelle udstilling Atlantikumi.

Torsdag 19. januar 2023 kl. 19.30

De udstillingsaktuelle kunstnere Pia Arke (1958-2007), Jeannette Ehlers (1973) og Jessie Kleemann (1959) bruger alle deres egen krop som afsæt for at dykke ned i den større historie, om det er kulturelle koder, billeder, symboler, eller arkivets fortællinger, eller om det er større politiske og historiske strukturer, det handler om.

I samtalen med Jessie Kleemann og Jeannette Ehlers vil Stine Lundberg Hansen komme ind på deres erfaringer med at bruge kroppen så direkte i kunsten, ligesom hun vil komme ind på det performative aspekt, som er karakteristisk for alle tre kunstneres virke.

Stine Lundberg Hansen
Fra 2015 til 2021 var Stine Lundberg Hansen bosat i Nuuk og arbejdede som museumsinspektør ved Nuuk Kunstmuseum, hvor udstillingen Atlantikumi blev skabt, før den krydsede havet og åbnede hos os på Nordatlantens Brygge. Derudover var Stine Lundberg Hansen redaktør og skribent ved kunst- og kulturtidsskriftet Neriusaaq samt medstifter og skribent ved sitet kunst.gl. Hun er uddannet lærer samt cand.pæd. i pædagogisk antropologi og arbejder nu i Danmark som freelancer med kunst- og kulturformidling og er pt. bl.a. tilknyttet Rønnebæksholm.


Praktisk info
Samtalen varer 1 time, inkl. tid til spørgsmål. Billetten (60 kr) giver også adgang til husets udstillinger. Dørene åbnes 18.45

Onlinebilletsalg

Nordatlantens venner
Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Foto: Grant Foto & Roar Studio, Milano

 

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond


 

 

billetsalg

billetsalg

Læs mere om udstillingen

Læs mere om udstillingen