Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

Artist talk: Jessie Kleemann og Jeannette Ehlers

Mød kunstnerne Jessie Kleemann og Jeannette Ehlers i en samtale med Stine Lundberg Hansen, som var med-kurator på Nuuk Kunstmuseum på vores aktuelle udstilling Atlantikumi.

Torsdag 19. januar 2023 kl. 19.30

Pia Arke (1958-2007) , Jeannette Ehlers (1973) og Jessie Kleemann (1959) bruger deres egen krop som afsæt for at dykke ned i den større historie, om det er kulturelle koder, billeder, symboler, eller arkivets fortællinger, eller om det er større politiske og historiske strukturer, det handler om.


I samtalen med de to kunstnere vil Stine Lundberg Hansen komme ind på deres erfaringer med at bruge deres egen krop så direkte i kunsten, ligesom hun vil undersøge det performative aspekt, som er karakteristisk for alle tre kunstneres virke.

 

Stine Lundberg Hansen

Fra 2015 til 2021 var Stine Lundberg Hansen bosat i Nuuk og arbejdede som museumsinspektør ved Nuuk Kunstmuseum. Derudover var hun redaktør og skribent ved kunst- og kulturtidsskriftet Neriusaaq samt medstifter og skribent ved sitet kunst.gl. Hun er uddannet lærer samt cand.pæd. i pædagogisk antropologi og arbejder freelance med formidling af kunst og kultur og er pt. bl.a. tilknyttet Rønnebæksholm som formidler.

 

Praktisk info

Samtalen varer 1 time, inkl. tid til spørgsmål.

Billetten (60 kr) giver også adgang til husets udstillinger. Dørene åbnes 18.45

onlinebilletsalg

 

Nordatlantens venner

Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

 

Foto: Grant Foto & Roar Studio, Milano

 

 

billetsalg

billetsalg

Læs mere om udstillingen

Læs mere om udstillingen