Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

BAND

Mød instruktør Álfrún Örnólfsdóttir efter visningen af den komiske og bittersødt ironiske dokumentarfilm Band, der åbner vores serie Island i panorama.

Fredag 3. marts 2023 kl. 16.45

The Post Performance Blues Band består af tre kvinder, der alle er ved at fylde fyrre, og hvis karrieredrømme ikke rigtig vil få luft under vingerne. De beslutter derfor, at det skal være nu eller aldrig. Og de giver sig en deadline på et år til at bryde gennem glasloftet til den eftertragtede stjernestatus. Ellers er det slut med deres avantgarde-band.

Instruktør Álfrún Örnólfsdóttirs fiilm Band leger kreativt med dokumentargenren i sin komiske og kærligt ironiske fortælling om et søsterskab og om alt det rod, som livet kan være – og om at finde styrke i afvisninger og fejlslagne planer, alt imens man kæmper for at realisere både små og store drømme.


Arrangementet

Filmen (85 min) har engelske undertekster. Arrangementet inkluderer introduktion og instruktørsamtale og varer ca. 110 min. Filmsalen og dens café åbner 45 min. før visningen. Der er unummererede siddepladser. Kom gerne i god tid. Vi byder på et glas vin før visningen, der åbner filmserien Island i panorama.

Billetter
60 kr. Onlinebilletsalg


Nordatlantiske Filmdage 2023
2.—12. marts præsenterer Nordatlantiske Filmdage 2023 unikke filmoplevelser tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Det samlede program publiceres 5. februar med særlig fokus på Grønland og Arktis samt miniserien Island i panorama og særarrangementer med bl.a. dansefilm og færøske kortfilm. Denne visning indgår i serien: Island i panorama.

 

FILMINFO

Instruktion/manus: Álfrún Örnólfsdóttir
Medvirkende: Álfrún Örnólfsdóttir, Hrefna Lind Lárusdóttir, Saga Sigurðardóttir
Foto: Sebastian Ziegler
Klip: Kristján Loðmfjörð
Lyd: Kjartan Kjartansson
Producere: Heather Millard, Þórður Jónsson
Produktionsselskab: Compass Films
Distribution: Alief

Billetsalg

Billetsalg

Filmserie: Island i panorama

Filmserie: Island i panorama

Nordatlantiske Fimdage 2023

Nordatlantiske Fimdage 2023