Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

TEARS OF STONE / TÁR ÚR STEINI – med instruktørsamtale

Smuk og visuelt stærk spillefilm om den islandske komponist Jón Leifs, der levede med sin jødiske hustru i 1930’ernes Berlin

Søndag 27. september 2020 kl. 13.45

NB. Visningen indledes med en online-samtale med den islandske instruktør Hilmar Oddsson, der ikke kan rejse til Danmark pga. rejserestriktioner. 

Den islandske komponist Jón Leifs lever i 1930’ernes Berlin, hvor han især ernærer sig som dirigent og kæmper for at få sine egne kompositioner på programmet. At han er gift og har børn med den jødiske koncertpianist Annie Riehof er dog ikke velset alle vegne. Nazismen er på hastig fremmarch, og familien må uundgåeligt forholde sig til en ny virkelighed.

Den smukke og visuelt stærke film om den store islandske komponist Jón Leifs (1899-1968) holder sit fokus på mennesket, dets indre dilemmaer og konflikter, midt i en mørk og dramatisk tid. Filmen er instrueret af islandske Hilmar Oddsson (1957), der har stået bag flere islandske film, siden han blev uddannet fra München Hochschule für Fernsehen und Film i 1985. 


Arrangementet

Filmen (110 min) har engelske tekster. 
Arrangementet inkluderer samtale og varer i alt 130 min. 
Salen og filmcaféen åbner 45 minutter før visningen.

NB. Alle vores arrangementer afholdes iht. gældende retningslinjer for kulturarrangementer med siddepladser. Af samme årsag er der et meget begrænset antal billetter per arrangement. Desuden beder vi jer møde op i god tid og vise hensyn til hinanden.

Billetsalg
60 kr. Onlinebilletsalg


Nordatlantiske Filmdage 2020: Den tyske forbindelse

5.-15. marts præsenterer Nordatlantiske Filmdage spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Denne visning indgår i  årets hovedtema Den tyske forbindelse, der er arrangeret i samarbejde med Goethe-Institut Dänemark og er en del af det dansk-tyske kulturelle venskabsår 2020.

 

Billetsalg

Billetsalg

Nordatlantiske Filmdage sept 2020

Nordatlantiske Filmdage sept 2020

Læs mere om årets hovedtema: Den tyske forbindelse

Læs mere om årets hovedtema: Den tyske forbindelse