Biennalen for Kunsthåndværk & Design 2019

Udstilling 18. april – 5. maj

Biennalen for Kunsthåndværk & Design viser det bedste af det nyeste indenfor dansk kunsthåndværk og design med en udstilling og konkurrence. Vinderen af Biennaleprisen modtager 100.000 kroner.  

I 2019 afholdes Biennalen for 12. gang. Hver andet år siden 1995 har Biennalen dannet scene for Danmarks mest funklende kunsthåndværk- og designtalenter – nye som etablerede. Udstillingen giver et enestående indblik i, hvad der rør sig blandt samtidens professionelle udøvere.  

Udvælgelse af de bedste projekter
I efteråret 2018 blev alle professionelle udøvere i Danmark og Nordatlanten inviteret til at ansøge om optagelse på Biennalen under temaet Fællesskab. En faglig jury har efterfølgende udvalgt projekter til udstillingen med fokus på kunstnerisk/designmæssig kvalitet, originalitet og udførelse.

Denne gang vises en skarpskåret udstilling med 18 projekter indenfor møbeldesign, keramik, smykker, tekstil, farver og glas. Temaet Fællesskab tolkes bredt fra fællesskabet omkring sorgen ved at miste til det daglige fællesskab ved spisebordet.

Læs mere om Biennalen her

 

Læs mere om Biennalen

Læs mere om Biennalen