Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

CAFÉKONCERT: SAUWESTARI

Oplev en intim fyraftenskoncert med det grønlandske reggaeband i vores hyggelige café

Fredag 2. august 2024 kl. 17

Det grønlandske reggaeband Sauwestari udgave sit selvbetitlede debutalbum Sauwestari i maj sidste år. Bandet er engageret i at fremme en bæredygtig livsstil, og med Paaliit Berthelsen Mølgaards sjælfulde vokal og rapperen Pilutaq Lundblads poetiske rim og hurtige flow i front leverer Sauwestari en smittende energi og et positivt budskab om kærlighed, respekt og miljøbevidsthed.


Unik lyd

Med de talentfulde musikere Fabrizio Barzanti på guitar og bas, Jonas Lundsgaard Nilsson på trommer, Kristoffer Jul Reenberg og Gustav Lynge Petrussen på keyboards, Titken A. Jakobsen på saxofon og backup-sangerne Kimmernaq Kjeldsen, Pilu Noahsen og Nathan Kreutzmann er bandets lyd virkelig unik og innovativ.

Debutalbummet kan høres på de gængse musiktjenester (Spotify, iTunes m.fl) og mon ikke Sauwestari spiller nogle af albummets sange, når bandet besøger Nordatlantens Brygge for at spille en intim cafékoncert.


CAFÉKONCERTER – FRI ENTRÉ

Vores hyggelige café danner rammen om en serie intime fyraftenskoncerter, hvor du kan tage hul på weekenden til skønne klange fra nord.

Koncerterne spilles kl. 17.15 og varer ca. 30 minutter.

Der er gratis adgang og caféen med nordatlantiske øl holder åbent til kl. 20.

 


Hør debutalbummet 'Sauwestari' på de gængse
musiktjenester (Spotify, iTunes m.fl.).

Se videoen til sangen Uerisimaartitaaneq på youtube: