Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

HÅNDARBEJDETS SUNDHEDSFREMMENDE EFFEKTER

Foredrag ved craft-psykolog Anne Kirketerp

Søndag 8. sept. 2024 kl 15

Hvorfor lytter man bedre med craft i hænderne? Hvad er koblede aktiviteter? Hvorfor er det nødvendigt at være i gang med mindst 5-10 projekter? Hvorfor er det stressreducerende at lave craft?

Måske hørte du om craft-psykologi på sidste års Pakhusstrik? Få en genopfriskning af alle argumenterne for, hvorfor det er sundt at strikke og lave alle andre former for craft. Og hør om alt det nye som er sket siden sidste år, hvor Anne Kirketerp gæstede Pakhustrik til et udsolgt foredrag.


Craft-psykologi

Vi ved, at vi får det godt af at arbejde med vores passion/hobby. Vi glemmer alt andet for et stykke tid, når vi helliger os arbejdet med craft. Men hvorfor er det sådan? Hvad er psykologien bag?

Hør om 6 års forskning og alt det nye inden for craft-psykologi. Og hør det videnskabelige argument for. hvorfor det er vigtigt at have 10 projekter i gang samtidig!

Anne Kirketerp viser med sin forskning i craft-psykologi, at arbejdet med hænderne giver børn, unge og voksne trivsel og evnen til at løse problemer, tænke kreativt og samarbejde. Effekterne af at arbejde med craft er blandt andet øget trivsel, positive emotioner, flow, ro og kontrol over opmærksomheden, mening, øget overblik/kompleks problemløsning og øget intelligens. Samt at det lindrer stress og giver ro.

Oplægsholder: Anne Kirketerp, Håndarbejdslærer, Psykolog, Ph.d. Ophavskvinde til området craft-psykologi og aktuel med en ny redigeret bog om craft-psykologi med nye kapitler.

Læs mere om hendes arbejde på annekirketerp.dk


Foredraget varer 60 minutter

Billetsalg

 

PAKHUSSTRIK 2024
Arrangementet indgår i Pakhusstrik 2024. Adgang til festivalen kræver partoutbillet. Læs mere om den nordatlantiske strikkefestival på nordatlantens.dk/pakhusstrik  

Billetsalg

Billetsalg

Pakhusstrik 2024

Pakhusstrik 2024

Husk Partoutbillet

Husk Partoutbillet