Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

FORLÆNG TØJETS LEVETID

Lær at lappe med broderi og visible mending sammen med Anna Kjær Voss på Pakhusstrik 2024

Søndag 8. september 2024 kl. 13

Arrangementet kombinerer foredrag og workshop. Vi får først et kort oplæg om tekstillapning i et historisk lys og gennemgår de klima- og miljømæssige vinkler samt nøgletal om vores tøj- og tekstilforbrug.

Herefter kommer workshoppen, hvor du får nål, tråd og broderiramme i egne hænder. Du vil blive undervist i lappeteknikker og brugbare broderisting til at lappe huller, skjule pletter eller dekorere og upcycle dit tøj.

Vi lærer sammen sting og teknikker, og der vil være tid til at få hjælp og sparring til at gå i gang med sit eget medbragte tøj, der har brug for lapning eller dekoration.

Anna har alle redskaber og materialer samt 'prøveklude' med. Så du skal blot møde op som du er – men husk meget gerne den hullede eller plettede sweater. 

Du får en lille printet begynderguide med hjem. Anna har også lidt broderikits med til salg, hvis du har brug for lidt redskaber til at fortsætte derhjemme.

Hele arrangementet varer 2 timer.

Billetsalg


Anna Kjær Voss
er formidler, underviser og tekstilkonsulent. Du kender hende måske fra Instagram som Klimamusen (nu ændret til hendes borgerlige navn @annakjaervoss), hvor hun gennem de sidste 7 år har arbejdet med at formidle om bæredygtig livstil. Siden er Annas interesse for tekstilhistorie, tekstilspild og kvaliteten af tekstiler steget, og de senere par år har hun kastet sig over kreative måde at lappe tøj og forlænge dets levetid - også kendt som visible mending.

Hendes passion ligger i at dele ud af sin viden og sit håndværk, og hjælpe andre til at mindske tekstilspild, bl.a. gennem foredrag og workshops.

Du kan læse mere om Annas arbejder på www.annakjaervoss.dk.

 

PAKHUSSTRIK 2024
Arrangementet indgår i Pakhusstrik 2024. Adgang til festivalen kræver partoutbillet. Læs mere om den nordatlantiske strikkefestival på nordatlantens.dk/pakhusstrik  

Billetsalg

Billetsalg

Pakhusstrik 2024

Pakhusstrik 2024

Husk partoutbillet

Husk partoutbillet