Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

WORKSHOP: DOGMESTRIK

Lær at dogmestrikke af rå dansk uld, når strikkefællesskabet Hedestrik afholder workshop på Pakhusstrik 2024

Lørdag 7. september 2024 kl. 11

Dogmestrik er en teknik, hvor man strikker af fårets rå uld - uden at karte eller spinde den først. Det er helt naturligt og en sjov og enkel proces, hvor man går fra at have uforarbejdet uld til at have et færdigstrikket produkt.

På workshoppen lærer du at dogmestrikke, du får viden om uld, plantefarve og vådfilt.

Med i prisen får du råuld til at lave et par håndledsvarmere af en simpel opskrift. Du kan også vælge at lave en vestjysk hyrdevest, som er en slå-om vest med hætte (hvis du vælger hyrdevesten, kan du på workshoppen tilkøbe uld for 195 kr, så der er til hele vesten).

Man behøver ikke at være god til at strikke for at deltage workshoppen, men det er godt at kunne strikke ret, vrang og slå masker op.


HEDESTRIK

Hedestrik sætter fokus på al den nordiske uld, som ligger ubrugt hen som et restprodukt ved de nordiske fårebønder. De vil undervejs fortælle om uld i et klimaperspektiv og om hvilken uld man kan vælge. De vælger dogme- og fristrik som et modsvar på den kommercielle garn- og strikkeverden.

Hvis du vil se mere om dogmestrik, kan du finde dem på Instagram som @hedestrik

Workshoppen varer 3 timer (inkl. tid til frokost)

Billetsalg

 
PAKHUSSTRIK 2024
Arrangementet indgår i Pakhusstrik 2024. Adgang til festivalen kræver partoutbillet. Læs mere om den nordatlantiske strikkefestival på nordatlantens.dk/pakhusstrik  

Billetsalg

Billetsalg

Pakhusstrik 2024

Pakhusstrik 2024

Husk partoutbillet