Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

MESSIAEN QUARTET COPENHAGEN

Oplev Messiaen Quartet Copenhagen og nyd et glas rosévin ved årets første sommerkoncert på Nordatlantens Brygge.

Onsdag 19. juni 2024 kl. 17

Begejstring, charme, og sjælelig inderlighed. Det er den mest rammende beskrivelse af Messiaen Quartet Copenhagen, hvor kontakten med publikum altid er i højsæde!

Messiaen Quartet Copenhagens præsenterer til denne koncert et varieret program med spændende komponister. Med afsæt i Carl Nielsens 5 stykker for klaver begiver vi os ud på en musikalsk rejse, som spænder over hele 1900-tallet, og de populære stykker er alle udvalgt og arrangeret af MQC.

Vi skal også høre Arnold Schönbergs "Verklärte Nacht", et stykke programmusik som tager sit udgangspunkt i digteren Richard Dehmels Verklärte Nacht”. Værket er skrevet i en senromantisk stil og fremstår som et af 1900-tallets absolutte mesterværker.

Sidst på programmet kan vi opleve Per Nørgårds meget nænsomme arrangement af Franz Schuberts smukke sang "Nacht und Träume”.


Medvirkende:

Kristoffer Hyldig, klaver
Carl-Oscar Østerlind, cello
Malin William-Olsson, violin
Viktor Wennesz, klarinet


PRAKTISK INFO & BILLETSALG

Koncerten begynder kl. 17.00 og varer 60 minutter. Dørene åbner 16.30.

Efter koncerten byder vi på et glas rosévin.

Entré: 150 kr. Onlinebilletsalg


Nordatlantens venner
Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Klassiske Sommerkoncerter

Hør alt fra Mozart, Brahms, Schubert og Nielsen til nordiske sange og mellemøstlige toner. Gå sommeren i møde med tre enestående eftermiddagskoncerter, der alle spilles af fremragende ensembler og afrundes med et køligt glas vin, den 19. til den 21. juni. Se hele programmet på nordatlantens.dk/sommerkoncerter2024

Billetsalg

Billetsalg

Klassiske sommerkoncerter 2024

Klassiske sommerkoncerter 2024