Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

THE KNITTING SPELL

Kom til foredrag med Helga Thoroddsen og hør om, hvorfor vi bør strikke en smule hver dag.

Søndag 30. april 2023 kl. 13 

OBS foredraget er på engelsk.

I foredraget The Knitting Spell fortæller Helga Thoroddsen om sin personlige rejse som designer og ivrig strikker gennem årene. Samtidig causerer hun over, hvorfor vi alle bør strikke en smule hver dag. For der er mange fordele ved at strikke. Ikke kun kan man fremstille personlige og smukke beklædningsgenstande, strikning har også fysiske og psykologiske fordele, der i stigende grad bliver anerkendt som værktøj til at reducere stress, øge følelsen af ​​selvværd samt holde fingrene smidige og skuldrene afslappede.

 

Helga Thoroddsen
Helga Thoroddsen er en passioneret strikdesigner og entusiast omkring alt, hvad der har at gøre med at skabe smukke og unikke tekstiler. Hun har en M.Sc. grad i tekstilvidenskab fra Colorado State University samt en B.Ed. grad fra The Iceland University of Education med særlig vægt på tekstiler og kunsthåndværk. Sweatre er hendes store passion, såvel som prøvestrikning. Hun kaster sig ud i de mest genstridige strikkeopskrifter med søvnløshed som konsekvens.

Se et udvalg af Helgas nyeste smukke designs på www.prjon.is

 

Arrangementet
Foredraget varer 60 minutter. Herefter er der åbent i strikkecaféen frem til kl. 16.

Onlinebilletsalg

OBS foredraget er på engelsk.  

 

Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

 

BILLETSALG

BILLETSALG