Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

RASMUS LYBERTH ONE MAN SHOW

Få en festlig og følsom oplevelse i form af både film og koncert med Rasmus Lyberth - begge dele med spændende fortællinger, iørefaldende musik og sjove anekdoter, der ind i mellem også kan give våde øjne.

Torsdag 18. maj 2023 kl. 19 (UDSOLGT)

I dokumentarfilmen Grønlands Stemme skildres Rasmus Lyberths musikalske karriere i medgang og modgang, fra han begynder at spille guitar som 13-årig og frem til august 2021, hvor han fylder 70. Filmen giver et kærligt og nuanceret billede af, hvordan Rasmus er blevet en uofficiel ambassadør for grønlændernes identitet og selvforståelse, og hvordan han i mere end én forstand er blevet Grønlands Stemme. Historien fortælles af nordiske entertainere som Niels Hausgaard, Julie Berthelsen, Jørgen de Mylius, Frederik Elsner, Teitur og Lars Lilholt.

Koncerten
I den efterfølgende koncert er Rasmus alene på scenen med sin guitar. Han synger nogle af de smukke sange fra filmen, og spiller også numre fra sin øvrige sangskat. Ind imellem supplerer han med fortællinger om sangene, livet og karrieren. Rasmus er et meget åbent og ærligt menneske, og i showet oplever man hans store karisma og sprudlende væsen. Hvis man ikke kendte Rasmus Lyberth før, kommer man med god sandsynlighed til at elske ham.

Arrangementet
Rasmus Lyberth One Man Show består af filmen Grønlands Stemme, som varer 60 minutter, og en efterfølgende koncert på 75 minutter. Der vil være 30 minutters pause mellem dokumentarfilm og koncert, hvor der vil være åbent i baren.

Pris 250 kr.

Onlinebilletsalg (UDSOLGT)

Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

 

BILLETSALG

BILLETSALG