Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

NICK & JOSEF

Oplev det nye og allerede populære makkerpar fortolke velkendte grønlandske sange – og enkelte danske – i deres særlige genre ’opera-pop’.

Lørdag 8. juli 2023 kl. 20

Sammen afprøver Nick og Josef nye musikalske grænser i den særlige musikgenre, som de kalder opera-pop, hvor de fortolker grønlandsk populærmusik af blandt andre Ole Kristiansen, Martin Løvstrøm, Ulf Fleischer og Siiva Fleischer. Desuden har enkelte danske sange af f.eks. Kim Larsen fundet vej til de to sangeres repertoire.

Særligt makkerpar
Den grønlandske operasanger Josef Lund Josefsen er kendt både i Grønland og Danmark som klassisk sanger med flere opera-udgivelser og koncerter bag sig i begge lande. I mange år dannede Josef Lund Josefsen par med operasangerinden Ida Heinrich, der desværre døde i 2019. Nu har Josef Lund Josefsen slået sig sammen med den unge nye musiker og sanger Nick Poulsen, der er et nyt talent på den grønlandske musikscene.


KONCERTEN
Koncerten varer 70 minutter.

Dørene til salen og den café åbner 45 minutter før koncertstart.

Entré: 80 kr.
Onlinebilletsalg


Nordatlantens Venner
Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Billetsalg

Billetsalg