Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

THE MASKED MAN / AKORNATSINNIITTUT – KIINAPPALIK

Der er både nervepirrende spænding og underspillet humor i den visuelt effektfulde fantasyfilm om kampen mellem det gode og det onde.

Søndag 5. marts kl. 19.45

NB. Filmen var oprindeligt annonceret med instruktørbesøg, men Marc Fussing Rosbach har desværre meldt afbud, og den vises med kort introduktion.


THE MASKED MAN

De tætte barndomsvenner Nukappi og Mio kastes ud i en nervepirrende kamp, da manipulerende og frygtindgydende kræfter fra åndernes verden vil overtage kontrollen over ikke bare dem, men hele befolkningen i Ilulissat.

The Masked Man er en selvstændig opfølger til Marc Fussing Rosbachs debutfilm In the Land of Our Shadows. Ligesom forgængeren så henter filmen inspiration i Grønlands historie og mytologi såvel som i Hollywoods populære genrefilm, og resultatet er en visuelt stærk og effektfuld fantasyfilm, hvor en vidunderligt underspillet humor krydrer den nervepirrende beretning.

Efter visningen er der samtale med Marc Fussing Rosbach. Udover at være instruktør er han specialist i visuelle effekter såvel som klipper, lyddesigner og komponist.


ARRANGEMENTET
Filmen (77 min) har engelske undertekster. Arrangementet inkluderer kort velkomst og varer ca. 90 min. Filmsalen og dens café åbner 45 min. før visningen. Der er unummererede siddepladser. Kom gerne i god tid.

Billetter
60 kr. Onlinebilletsalg


Nordatlantiske Filmdage 2023
2.—12. marts præsenterer Nordatlantiske Filmdage 2023 unikke filmoplevelser tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Det samlede program publiceres 5. februar med særlig fokus på Grønland og Arktis samt miniserien Island i panorama og særarrangementer med bl.a. dansefilm og færøske kortfilm. Denne visning indgår i serien: Grønland & Arktis.

 

FILMINFO

Originaltitel: Akornatsinniittut - Kiinappalik
Instruktør/manus: Marc Fussing Rosbach
Medvirkende: Casper Bach Zeeb, Marc Fussing Rosbach, Ujarneq Fleischer, Nivi Pedersen, Jørgen Kristensen, Kathrine Petersen, Navarana Davidsen, Ivaaq Fleischer, Inutsiaq Olsen, Milla Petersen.
Musik, klip, lyddesign, visuelle effekter: Marc Fussing Rosbach
Producer: Marc Fussing Rosbach 
Co-producer: Paninnguaq Lind Jensen
Produktionsselskab: Furos Image


Billetsalg

Billetsalg

Nordatlantiske Filmdage 2023

Nordatlantiske Filmdage 2023

Filmserie: Grønland & Arktis

Filmserie: Grønland & Arktis