Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

NORDISK KONCERTKOR 

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at opleve det Nuuk-baserede nordiske koncertkor 

Onsdag 6. juli 2022 kl. 17 (UDSOLGT)

Nordisk Koncertkor er et firstemmigt blandet kor med base i Nuuk. Koret synger såvel klassisk som rytmisk musik, men har størst fokus på den klassiske. Desuden søger koret ofte nye veje og opsætninger i kombination med eller som supplement til den klassiske sangtradition.

Som en afrunding af korets rejse og deltagelse i Nordklang 2022 i Island afholder koret denne koncert på Nordatlantens Brygge i København. Og som dirigent Bente Colding-Jørgensen siger det:

Det har i mange år har været et stort ønske for Nordisk Koncertkor at afholde en koncert på Nordatlantens Brygge. Nu ser vi denne drøm gå i opfyldelse, så også kormusik-interesserede i København kan stifte bekendskab til den grønlandske sangtradition, og grønlændere i København får mulighed for at høre koret synge de kendte grønlandske sange.

Læs mere om koret længere nede.

Koncerten varer 60 minutter.

Entre: 40 kr.

OnlinebilletsalgNordisk Koncertkor

Koret startede i 2006 med det tværnordiske projekt, Toner i Norden, senere fulgte mange store klassiske koncerter, flere koncerter med blandet repertoire og i 2016 for første gang en mere moderne koncert i det helt særlige fælles-projekt sammen med bandet Nanook.

Koret har flere gange repræsenteret Nuuk med særdeles velbesøgte koncerter under Nuuk Nordisk Kulturfestival, i 2017 sammen med den kendte grønlandske sing-a-song-writer Angu og senest i 2019 havde koret et spændende samarbejde med vertikaldanserne Maliina Jensen og Ingeborg Meier Andersen, som mundede ud i to smukke koncerter hvor de dansede i luftrummet over koret og var en stor oplevelse for alle.

I efteråret 2021 fejrede koret 15 års jubilæum med en koncert i Kulturhuset Katuaq i Nuuk, i samarbejde med strygekvarter, med professionelle musikere fra Island, Færøerne og Danmark. Korets dirigent, Bente Colding-Jørgensen, har tidligere boet i Nuuk, men bor nu i København hvor hun underviser på Det kongelige Danske Musikkonservatorium. I sit arbejde med Nordisk koncertkor kommer Bente til øve-weekender i Nuuk, hver eller hver anden måned. Og vi ser frem til at opleve koret på Nordatlantens Brygge.

Billetsalg (UDSOLGT)

Billetsalg (UDSOLGT)