Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

NANOOK – koncert med et af Grønlands bedste live-bands

Glæd dig til en veloplagt koncert med det grønlandske indierockband Nanook, der giver koncert med support af Kristian Mikkelsen.

Fredag 28. oktober 2022 kl. 21 (UDSOLGT)

Der venter en særlig aften, når bandet Nanook indtager scenen på Nordatlantens Brygge. Det er næsten 10 år siden bandet, som brødrene Christian og Frederik Elsner stiftede i 2008, sidst lagde vejen forbi. Nu udgiver de ny single og fejrer det med publikum på Nordatlantens Brygge, før de drager videre på turne til Spanien.

Et band, man lægger mærke til
Med 4 prisvindende og anmelderroste albums og live-performances har Nanook markeret sig som et band, man lægger mærke til. De har optrådt på festivaler som Iceland Airwaves og Roskilde Festival, og de har utallige turneer i Japan, Taiwan, Canada, US, Skandinavien og de øvrige nordiske lande med i rygsækken.

Tekster på grønlandsk
Bandet, som har base i Grønland, er det størst sælgende band i Grønlands musikhistorie i nyere tid, og deres intense liveoptrædener er kendt for at være mere rockede end deres mere melankolskprægede albums. Nanook har holdt fast i udelukkende at synge på grønlandsk, og deres tekster, som bl.a. taler om klimaforandringerne, der er så synlige i Grønland, er kendte og elskede i hjemlandet.

Nyt album på vej
Bandets 5. album er planlagt til at udkomme inden årets udgang, så forhåbentlig kan vi også vente helt nye sange på aftenens program.

Support ved Kristian Mikkelsen
Som en særlig feature varmes scenen denne aften op af Kristian Mikkelsen fra det Aarhus-baserede Inuit Feet, bandet, der er kendt for at blande grønlandsk og dansk i deres tekster.

Dørene åbner kl. 20.15

Koncerten varer ca. til midnat

Entré: 150,-

Onlinebilletsalg (UDSOLGT)

Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

 

 

 

 

BILLETSALG (UDSOLGT)

BILLETSALG (UDSOLGT)