Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

EN HYLDEST TIL INUIT-MUSIKKEN

En helt særlig aften med trommesang og chant venter, når Aviaja Lumholt og Igor Rado alias den elektroniske musikduo INUANIMA sammen med gæstesolisterne Karina Møller og Pipaluk Hammeken tager os på en magisk rejse ind i Inuit-musikken.

Fredag 1. april 2022 kl. 20 (UDSOLGT)

I december 2021 kom inuit-trommesang på UNESCOS liste over “menneskehedens immaterielle kulturarv.” Denne aften er en markering af og en hyldest til den oprindelige tradition med musik, der er forankret i traditionen, samtidig med at den er orienteret mod fremtiden.

Musikalsk tidsrejse
Aviaja Lumholt og Igor Rado er performere i trommesang og deres show Siunissamut To the Future,  er en musikalsk tidsrejse, hvor inuit-trommesang, elektroniske beats og lydlandskaber danner basen for chant og melodier sunget på grønlandsk og engelsk. De to komponister og performere Aviaja og Igor mikser elementer fra beatboxing, strubesang, tromme– og maskedans, og sammen med aftenens gæstesolister Karina Møller og Pipaluk Hammeken, vil de stå for en underholdende, energisk og berørende aften.

INUANIMA
Duoen INUANIMA udgøres af Aviaja Lumholt og Igor Rado, begge konservatorieuddannede musikere. De mødte hinanden i Grønland i 2018, og har indtil videre skabt 3 shows sammen, alle med inspiration i den inuitiske kultur. Duoens signatur er en performativ koncertform båret af en fortælling og af forskellige karakterer. 

Karina Møller og Pipaluk Hammeken
Karina Møller, født i Qaqortoq, er en prisbelønnet sanger og skuespiller, som har turneret i USA, Canada, Sydamerika, Europa og Asien. Karina har udgivet 5 albums med Pamyua og et soloalbum. Senest har hun medvirket i teaterforestillingen Tarnima Nammatai (Jeg bærer min sjæl).

Pipaluk Hammeken har praktiseret grønlandsk trommesang og Alaska-danse i sit musik-terapeutiske arbejde med børnehjemsbørn på børnehjemmet i Uummannaq. Det var Karina Møller, der indførte Alaska dansene som en del af undervisningen her. Pipaluk er uddannet lærer med musik som linjefag. 

Velkommen til en enestående aften, en musikalsk rejse hvor fortiden møder fremtiden

Koncerten varer 75 minutter uden pause.
Dørene åbnes kl. 19.00

Billetter
Entré: 150, -
Onlinebilletsalg

Nordatlantens venner
Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Billetsalg (UDSOLGT)

Billetsalg (UDSOLGT)