Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

TOTEM – lysværk og performance på kulturnatten

Oplev Båll & Brands performance TOTEM, som er et altomfattende univers af lys og lyd, dans, spoken-word og levende musik. Og fra Inderhavnsbroen kan du se deres lysværk på gavlen.

Kultunat fredag 15.okt 2021 kl. 18-23

Der tales meget om køn og kønsidentiteter for tiden. Men at tænke køn i en bredere forstand end de to køn, er imidlertid ikke et nyt fænomen. I sin performance TOTEM peger Martin Ersted gennem krop, dans, ord, lys og symboler på, hvordan køn gennem alle tider og kulturers myter og symboler er blevet tænkt mere åbent og flydende.

Som forestilling betoner TOTEM, at vi er en del af en langt mere kompleks natur, end vi har for vane at tænke på. Martin Ersted arbejder blandt andet med animationer inspireret af de nordiske symboler, og titlen refererer til totem som et symbol, der tjener som et emblem for en gruppe mennesker - en familie, klan eller stamme.


LYSVÆRK OG PERFORMANCE

På facaden af Nordatlantens Brygge mod Inderhavnsbroen kan man aftenen igennem få en organisk lysoplevelse med inspiration i den præbiotiske ursuppe, hvori de første levende celler tog form.

Installationen kan opleves gennem hele aftenen og der er live performance på 5. sal hver hele time. Hver performance varer 20 minutter. Første gang kl. 18. Sidste forestilling kl. 23.

Forvent en oplevelse ud over det sædvanlige inde såvel som ude.


Bag TOTEM
Båll & Brand er en af Danmarks fremmeste lys- og lydkunstnergrupper, der har stået bag flere markante værker i Danmark og udlandet. TOTEM-samarbejdet består blandt andet af kunsterne Stem B, Martin Ersted, Robotic Folk og Dennis Buchleitner.. Læs mere på roboticfolk.commartinersted.dk, instagram.com/bllbrnd og på wearemelting.art.

 

Kulturnatten
Adgang til Kulturnatten er forbeholdt gæster med Kulturpas. Kulturpasset er et badge, der giver adgang til samtlige arrangementer under Kulturnatten og gratis transport med tog, bus og metro i Hovedstadsområdet i tidsrummet fra kl. 17-05. Kulturpasset koster 95 kr. og kan købes online på kulturnatten.dk

Gratis adgang for børn under 12 år.

Totem er støttet af Kulturnatten og Christianshavns Lokaludvalg

Kulturnat 2021 på Nordatlantens Brygge

Kulturnat 2021 på Nordatlantens Brygge

Båll & Brand

Båll & Brand

Martin Ersteds hjemmeside

Martin Ersteds hjemmeside

Kulturnat 2021

Kulturnat 2021