Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

STANLEY SAMUELSEN – live på Nordatlantens Brygge

Forvent både stille ballader, intimt nærvær og rytmisk tempo, når Stanley Samuelsen og band går på scenen.

Torsdag 16. september 2021 kl. 20 

Stanley Samuelsen er kendt og elsket for sin musik til færøske digte. Nu er han aktuel med ny lyd til William Heinesen og med en sang i Højskolesangbogen. Gennem de sidste 3 år har Stanley Samuelsen været på flere turneer i USA, hvor man elsker hans ”folksy stil”. Nu lægger han og hans band – Sigurd Kehlet på guitar, Rógvi á Rógvu på trommer og Joachim Ussing på bas  – vejen forbi Nordatlantens Brygge.

Stanleys musikalske univers berører noget der vedkommer os alle. Temaerne er kærlighed, tab, naturens kræfter og menneskets navigation gennem livet. Sangene er på færøsk og dansk, musikken er tidløs og kender ingen grænser.

Guitarspillet er Stanleys visitkort og har fået mange anmeldere til at gribe til rosende adjektiver. "Du kan finde mange raffinerede detaljer, når du lytter opmærksomt til Stanleys guitarspil - Stanleys kunst berører!” skrev en koncertanmelder i Tyskland.

Stanley Samuelsen er født i Fuglefjord på Færøerne, men har boet hele sit voksne liv i Danmark. Han har for længst fejret sit 50-års jubilæum som scenekunstner. Han har udgivet 8 soloalbum med original musik og har spillet guitar i mange forskellige bandkonstellationer, ligesom han har optrådt regelmæssigt i alle nordiske og baltiske lande, i USA, Tyskland og Italien. I 2011 udgav han albummet Alle hjertets sange, og den elskede sang herfra: ’Hvis jeg kunne synge’ har nu fundet sin plads i den nye danske Højskolesangbog 2021.

Vi glæder os til at byde indenfor til en ganske særlig aften.

Koncerten varer ca. 75 minutter.

Dørene åbner kl. 19.

Entré: 150 kr
Onlinebilletsalg 


Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Billetsalg

Billetsalg

Besøg Stanley Samuelsens hjemmeside

Besøg Stanley Samuelsens hjemmeside