Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

 JUST TIE KNOTS – foredrag ved Lærke Bagger 

Strikning kan godt fremkalde en form for præstationspres. Men man behøver ikke ligge under for den indre håndarbejdslærer, siger designer Lærke Bagger, bind dog bare en knude.

Lørdag 11. september 2021 kl. 10.00

At strikke skal gerne være noget lystfyldt og man skal ikke lade sig slå ud af, at man laver fejl. I dette foredrag fortæller Lærke Bagger om, hvordan man kan komme fra at føle sig forkert og usikker, til at finde styrken til at tro på sig selv, satse hele butikken   – og i øvrigt bare strikke helt vildt meget! Om at turde lade fejlene være med – både i liv og strik – og give dem plads i designet. Just tie knots er også et dogme; Lærke Bagger hæfter ikke ender, men binder i stedet knuder som en del af sit design.

Lærke Bagger er uddannet tekstildesigner med speciale i håndstrik fra The Royal Danish Academy of Fine Arts. Hun begyndte at strikke som 8-årig og har hele sit liv satset på strik – i dag er hun anerkendt verden over.

Til august udkommer bogen Strik af Lærke Bagger, som man vil kunne købe og få signeret efter oplægget. I bogen indgår 15 farverige og sprudlende strikkeopskrifter, som kan varieres i det uendelige ved hjælp af Baggers uhøjtidelige teknikker.

Glæd jer til en formiddag, hvor både begyndere og øvede får inspiration med hjem, og som helt sikkert vil få give både mod til at kaste sig ud i nye projekter og et mildere syn på ens igangværende projekter.

Foredraget finder sted på 5. sal (der er elevator).  Bagefter er der mulighed for bogkøb og signering.


Pris 125 kr. (varighed 45 min)

Onlinebilletsalgsalg


Nordatlantens Venner

Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.


PAKHUSSTRIK 2021
Arrangementet indgår i strikkefestivalen Pakhusstrik 2021. Se hele programmet her

 

 

Billetsalg

Billetsalg

Pakhusstrik 2021

Pakhusstrik 2021