Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

GRETA SVABO BECH

Oplev Færøernes nye stjerneskud ved en særlig intimkoncert under Nordatlantiske Filmdage 2021.

Fredag 8. oktober kl. 20.30

Inspireret af de færøske hoymatbit-koncerter, hvor musikere inviterer publikum til små koncerter hjemme i deres egne stuer, afholder vi en intimkoncert på den lille scene i vores filmsal – med ingen ringere end Færøernes nyeste stjerneskud, Greta Svabo Bech.

Færøsk stjerneskud
Den Grammy-nominerede singer-songwriter har arbejdet sammen med bl.a. Cher, deadmau5 og Ludovico Einaudi, og hun har aldrig været bange for at udforske diversiteten i sit originale lydbillede. Hun har ikke bare hentet inspiration, men også siden barndommen boet i flere lande i Asien og Europa og taget en musikuddannelse ved universitetet i London.

Sidste år vendte hun imidlertid hjem til Færøerne og fik etableret et hjem med studie i Miðvágur, hvor hun skriver sange og er i tæt kontakt med den natur, hun elsker. Her fik hun også besøg af Kronprins Frederik, der talte med hende og oplevede hende spille i DR-dokumentaren Kongehuset på Færøerne, som vi viser dagen efter hendes koncert.

Hverdagens magi
I marts udgav Greta den forførende single Breathe, der blev ledsaget af en live-video, som hun indspillede hjemme i sit soveværelse med udsigt til den ofte drømmeagtige færøske natur.

Og alt imens Breathe er blandt hendes mest intime sange til dato, er hun i stand til at skabe en atmosfære af intimitet i enhver sang, når hun bruger den til at afdække styrken i det sårbare, skønheden i det ufuldkomne og magien i det hverdagslige.

Vi ser frem til at præsentere Greta Svabo Bech ved en enestående intimkoncert i unikke rammer, hvor hun kan udfolde sine magiske sange 


PRAKTISK INFO
Koncerten varer 50 min. og starter 20.30. Der er unummerede siddepladser, og dørene til salen (inkl. café) åbner en time før.

Entre: 150 kr.
OnlinebilletsalgNordatlantiske Filmdage 2021
30. september til 10. oktober præsenterer Nordatlantiske Filmdage spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm fra Færøerne, Grønland og Island. Læs mere på nordatlantens.dk/filmdage.

Billetsalg

Billetsalg

Nordatlantiske Filmdage 2021

Nordatlantiske Filmdage 2021

SERIE: FÆRØSKE FRISTELSER

SERIE: FÆRØSKE FRISTELSER