Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

Rasmus Lyberth Band 

Med sine livsbekræftende og personlige sange, skrevet med versefødderne plantet i en grønlandsk og global virkelighed, lægger legendariske Rasmus Lyberth vejen forbi Nordatlantens Brygge.

OBS. NYE DATOER:
Onsdag 7. oktober 2020 kl. 20 (UDSOLGT)
Torsdag 8. oktober 2020 kl. 20 (UDSOLGT) 

NB. Der skal købes ny billet til den nye dato. Billetter købt til den oprindelige gennem billetto refunderes automatisk, og billetter købt i vores butik, refunderes når kulturhuset genåbner.

Siden Rasmus Lyberth udsendte sin debutplade ”Erningâ" (1975) har han varmet manges hjerter med sine stærke sange, ikke kun i Grønland og Danmark, men også på den store internationale scene foranlediget af koncerter og turnéer i såvel Europa som Nord- og Sydamerika.

Han kommer helt sikkert også til at varme publikums hjerter denne forårsaften på pakhusets scene, hvor han blandt andet kommer til at lufte sange fra sit seneste og meget vellykkede album, ”Livet skal leves på ny/Inuunerup oqarfigaanga”. Og alt imens man kan mærke en særlig grønlandsk nerve i Lyberths sange, hvoraf broderparten er skrevet på hans modersmål, så besidder de også en ægte universel appel, der taler til mennesker uafhængigt af tid og sted.  

Lyberth har vundet hæder og ære og - ikke mindst - priser for sin sangskrivning gennem årene, herunder flere DMA-statuetter. Det er med andre ord en levende legende, der kigger forbi. Så snyd ikke dig selv for denne smukke koncert, hvor Rasmus Lyberth både spiller sange fra sin seneste plade og går på strejftog i sangkisten fra en lang og uomgængelig karriere. Og ikke mindst fordi han medbringer sit velspillede liveband.

Dørene åbner kl. 19 og koncerten begynder kl. 20.

NB. Alle vores arrangementer afholdes iht. gældende retningslinjer og regler for afholdelse af arrangementer med siddepladser. Af samme årsag er der et meget begrænset antal billetter per arrangement. Desuden beder vi jer møde op i god tid og vise hensyn til hinanden.

Entré: 180 kr.

Onlinebilletsalg til 7. oktober kl. 20

Onlinebilletsalg til 8. oktober kl. 20


Nordatlantens Venner

Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Billet til 7. okt. (UDSOLGT)

Billet til 7. okt. (UDSOLGT)

Billet til 8. okt. (UDSOLGT)

Billet til 8. okt. (UDSOLGT)