Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

EN HVID, HVID DAG / HVÍTUR, HVÍTUR DAGUR – med instruktørsamtale

Hlynur Pálmason fik sit gennembrud med den danske film Vinterbrødre og nu er han tilbage med en unik islandsk filmperle. Efter visningen samtaler vi med ham om ham filmen.

Fredag 25. sept. 2020 kl. 20 (UDSOLGT)

I en afsidesliggende islandsk by fatter en pensioneret politichef mistanke om, at en mand fra byen skulle have haft en affære med hans hustru, der for ganske nylig døde i et trafikuheld. Gradvist besættes han af ønsket om at finde sandheden. Det medfører, at han ikke blot udsætter sig selv for fare, men også sine allernærmeste.

En hvid, hvid dag er en fortælling om sorg, hævn og ubetinget kærlighed. Og den gribende, varme og æstetisk dybt fascinerende film er instrueret af den islandske instruktør og kunstner Hlynur Pálmason, der blev uddannet fra Den Danske Filmskole, fik sit gennembrud med den danske film Vinterbrødre, og som nu er aktuel med en internationalt prisbelønnet og anmelderrost islandsk film.


Arrangementet
Filmen (109 min) vises med danske tekster
Arrangementet inkluderer samtale med instruktøren og varer 130 min.
Salen og filmcaféen åbner 45 min. før visningen

NB. Alle vores arrangementer afholdes iht. gældende retningslinjer og regler for afholdelse af arrangementer med siddepladser. Af samme årsag er der et meget begrænset antal billetter per arrangement. Desuden beder vi jer møde op i god tid og vise hensyn til hinanden.

Billetter
60 kr. Onlinesalg


Nordatlantiske Filmdage 2020: Nyt fra Nordatlanten
23.-28. september præsenterer Nordatlantiske Filmdage spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Denne visningen indgår i serien Nyt fra Nordatlanten. Læs mere på nordatlantens.dk/filmdage

Billetsalg (UDSOLGT)

Billetsalg (UDSOLGT)

Serie: Nyt fra Nordatlanten

Serie: Nyt fra Nordatlanten

Nordatlantiske filmdage sept 2020

Nordatlantiske filmdage sept 2020