Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

AQUARELA - festivalafslutning

Nordatlantiske Filmdage 2020 afsluttes med særvisning af Victor Kossakovskys storslåede dokumentarfilm Aquarela. Producer Emile Hertling Péronard fortæller om optagelserne af filmens grønlandske scener.

Mandag 28. sept. 2020 kl. 20 (UDSOLGT)

Stille hav, uroligt hav, oprørt hav, voldsomt hav. Og isbjerge, vandfald, orkaner og sne. Vandet kommer i mange former, og det har den russiske mesterinstruktør Viktor Kossakovsky sat sig for at undersøge. Resultatet er et lige så mageløst som storslået billedværk, der tager publikum på en filmisk rejse gennem vandets transformative skønhed og rå kraft, alt imens en lige så spektakulær lydside (stort set uden dialog) underbygger oplevelsen. 

Filmen bevæger sig fra de usikre frosne farvande i Ruslands Bajkalsø til Miami midt i orkanen Irmas hærgen og til Grønlands kælvende gletsjere. Her er ingen forklaringer, blot stærke billeder, der taler for sig selv og unægteligt minder os om, at vi mennesker på ingen måde kan styre den voldsomme kraft og lunefulde vilje, der lurer i klodens mest dyrebare element: vandet. 

Emile Hertling Péronard fra Anorak Film var co-producer på filmen, og han var med til at forberede og gennemføre filmens unikke optagelser fra Grønland, som han fortæller om efter visningen, før vi byder på en forfriskning.


Arrangementet
Filmen (86 min) har engelske tekster (men stort set ingen dialog).
Arrangementet inkluderer samtale og varer 110 min.
Salen og filmcaféen åbner 45 minutter før visningen.

NB. Alle vores arrangementer afholdes iht. gældende retningslinjer og regler for afholdelse af arrangementer med siddepladser. Af samme årsag er der et meget begrænset antal billetter per arrangement. Desuden beder vi jer møde op i god tid og vise hensyn til hinanden.

Billetter
60 kr. Onlinesalg

 
Nordatlantiske Filmdage 2020 
Nordatlantiske Filmdage præsenterer spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Denne visning indgår i serien  DOX/Grønland. Læs mere på nordatlantens.dk/filmdage

 

 

Billetsalg (UDSOLGT)

Billetsalg (UDSOLGT)

Nordatlantiske Filmdage sept 2020

Nordatlantiske Filmdage sept 2020

DOX/GRØNLAND

DOX/GRØNLAND