Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

SULUIT

Fra strubesang til jazz, soul, pop og rap-musik. Det grønlandske band SULUIT inviterer jer med på en lang rejse i Arktis.

Fredag 1. november 2019 kl. 20 - UDSOLGT

Man siger at sangen har vinger, og måske er det derfor grønlandske band SULUIT (vinger) kalder sig dette. Med tre sangere i front, der mestrer alt fra ballader til strubesang og rap, kan I se frem til en musikalsk varieret aften, hvor man som publikum ikke kan gøre andet end at overgive sig til musikken.

SULUIT blev dannet i 2018, og siden er de blevet gevaldigt populære på den grønlandske musikscene. Musikerne er alle velkendte på den danske og den arktiske scene og har hver især turneret stort set over hele verden med musik, teater og film.

Deres lyd er inspireret af den arktiske natur, traditionelle grønlandske trommesange og sagn, som blandes med genrer som soul, pop, jazz og verdensmusik. De fleste af deres sange har de selv skrevet, men koncerten er også krydret med velspillede fortolkninger af grønlandske evergreens og genfortællinger er grønlandske sagn. Vi venter stadig på SULUIT’s første album, så det er live de skal opleves.

Bandet består af: Nukâka Coster-Waldau og Karina Møller HH Suersaq, Ilannguaq Lumholt (sang), Peter Kibsgaard (percussion) og Kristoffer Jul Reenberg (klaver). SULUIT’s konstellation varierer lidt, da ét af medlemmerne bor i Grønland og resten i Danmark. Som regel er det HH Suersaq og Ilannguaq Lumholt, der erstatter hinanden.

Dørene åbner kl. 19.
Entré: 120 kr.

Onlinebilletsalg 

Billetsalg - UDSOLGT

Billetsalg - UDSOLGT

SULUIT's hjemmeside

SULUIT's hjemmeside