Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

THE SWAN / SVANURINN

Instruktør Ása Helga Hjörleifsdóttir viser sin medrivende coming-of-age-film om pigen Sol, hvis sommer på landet ikke bliver helt som ventet.

Søndag 3. marts 2019 kl. 14.00 (UDSOLGT)

Den ni-årige pige Sól bliver modvilligt sendt ud på landet en sommer for at hjælpe til på en gård, der ligger midt i den storslåede islandske natur. Livet på landet er dog ikke altid helt så enkelt, som man kunne forledes til at tro, og inden længe bliver hun viklet ind i et større følelsesmæssigt drama.

Instruktør Ása Helga Hjörleifsdóttirs fremragende spillefilmsdebut skildrer den medrivende beretning i et lige så poetisk som magisk-realistisk filmsprog. Og The Swan (2017) har gjort det godt på flere internationale filmfestivaler og er et både smukt og originalt bidrag til Nordens tradition for stærke og ikke mindst vedkommende coming-of-age-film.

Arrangementet
Filmen varer 95 min. og vises med engelske tekster.
Arrangementet inkluderer samtale med instruktøren og varer 115 minutter.
Salen og filmcaféen åbner 45 minutter før visningen. 

Billetter
60 kr. onlinesalg.


Nordatlantiske Filmdage 2019 / Kvinder og film

1.-9. marts præsenterer Nordatlantiske Filmdage spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Denne visning indgår i årets hovedtema: Kvinder og film.

Billetsalg

Billetsalg

Nordatlantiske Filmdage 2019

Nordatlantiske Filmdage 2019