Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

ATLANTIC RHAPSODY - med instruktørbesøg

30-års jubilæumsvisning af den første færøskproducerede spillefilm, den sprudlende og underfundige Atlantic Rhapsody. Mød instruktør Katrin Ottarsdóttir.

Tirsdag 5. marts kl. 20

Atlantic Rhapsody udspiller sig over et døgn i Tórshavn og er opbygget som et stafetløb, hvor en person eller f.eks. en genstand bringer publikum videre til en anden scene med nye mennesker og begivenheder. Og således bliver den en sprudlende og kalejdoskopisk fortælling med både daglige hændelser og dramatiske situationer, der giver et livligt og underholdende indblik i det færøske samfund anno 1989.

Jubilæumsfilm og milepæl
Atlantic Rhapsody er filmhistoriens første færøskproducerede spillefilm. Og den er instrueret af Katrin Ottarsdóttir, der længe var Færøernes eneste aktive instruktør. Den havde premiere i Tórshavn i 1989 med undertitlen 52 myndir úr Havn (52 scener fra Tórshavn), og den slog alle publikumsrekorder på Færøerne, før den kom på utallige internationale filmfestivaler.

Arrangementet
Filmen varer 77 minutter og vises med danske tekster.
Arrangementet inkluderer samtale med instruktøren og varer ca. 100 minutter.
Salen og filmcaféen åbner 45 minutter før visningen.

Billetter
60 kr. onlinesalg.

Nordatlantiske Filmdage 2019 / Kvinder og film
1.-9. marts præsenterer Nordatlantiske Filmdage spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Denne visning indgår i årets hovedtema: Kvinder og film.

 

Billetsalg

Billetsalg

Nordatlantiske Filmdage 2019

Nordatlantiske Filmdage 2019