Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

AND BREATHE NORMALLY / ANDIÐ EÐLILEGA - med instruktørbesøg

Den islandske instruktør Isold Uggadóttir stiller skarpt på inhumant asylsystem i sin medrivende og prisbelønnede spillefilmsdebut, der åbner festivalen  

Festivalåbning fredag 1. marts 2019 kl. 20

Singlemoren Lára har en hård tilværelse, men da hun endelig får fast arbejde som paskontrollør i Islands lufthavn, lysner tingene for en stund. Hun er skarp og stopper egenhændigt kvinden Adja fra Guinea-Bissau i at passere. Adjas plan er at få sin datter til sikkerhed i Canada, og hun har ingen intentioner om at blive i Island, men hun ender som en fange på øen.

Ad omveje løber de to kvinder ind i hinanden igen, og et intimt venskab opstår imellem dem - i kamp mod det inhumane asylsystem. Den spillefilmsdebuterende Ísold Uggadóttir modtog prisen som bedste instruktør på Sundance filmfestival for sin originale, medrivende og højaktuelle film, der har gjort det bedre end godt på adskillige flere festivaler.

Arrangementet
Filmen varer 95 min. og har engelske tekster. 
Arrangementet inkluderer samtale og varer i alt ca. 120 min. 
Salen og filmcaféen åbner 45 minutter før visningen.

Billetter
60 kr. Onlinesalg


Nordatlantiske Filmdage 2019 / Kvinder og film

1.-9. marts præsenterer Nordatlantiske Filmdage spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Denne visning indgår i og åbner årets hovedtema: Kvinder og film.


Billetsalg

Billetsalg

Nordatlantiske Filmdage 2019

Nordatlantiske Filmdage 2019