Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

Inuuteq Storchs 'Flesh' - bogreception

Den udstillingsaktuelle foto- og videokunstner Inuuteq Storchs nye fotobog 'Flesh' markeres med en reception på udgivelsesdagen.

Torsdag 15. august 2019 kl. 16.30

 

Inuuteq Storch vil være til stede og fortælle kort om bogen, og forlaget Disko Bay byder på en forfriskning. Åbningstale ved Morten Bo, leder af Fotoskolen Fatamorgana, og desuden kommer det grønlandske band Small Time Giants og spiller et par sange unplugged.

Bogen vil på dagen være til salg til en speciel udgivelsespris, og det vil være muligt at få den signeret af kunstneren.

Der er gratis adgang og alle er velkomne.

FLESH
Fotobogen Flesh er en både morsom og hjertegribende bog om at forsøge at være to steder på én gang. Ét sted med kroppen, ét andet med sindet.

Bogen er fotograferet af den unge grønlandske fotokunstner Inuuteq Storch og tager udgangspunkt i en formativ periode i hans liv, hvor han var bosat i New York. For at forstå byen og lære både den og sig selv bedre at kende begyndte han at fotografere og udforske sine følelser i et fotografisk sprog.

Igennem 72 billeder med fuld knald på farveholdningen, taget med fotografens lillesøsters lyserøde analoge plastikkamera, bliver beskueren taget med på oplevelse hos lurende spåkoner, mystiske katte og på overmalede røde bartoiletter.

Billederne i bogen kredser om kunstnerens liv i den amerikanske storby, men er ikke kun aftryk fra gader, lejligheder og venner. Værket er lige så meget et billede på et afsavn af naturen og hjemlandet, og på den måde bliver billederne lige dele New York og Grønland. I hvert billede ligger en fascination af storbyens facade, men bag ved den en længsel efter den natur, som Storch er vokset op i.

OM KUNSTNEREN
Inuuteq Storch (f. 1989) voksede op i Grønland i 1990'erne. Det meste af hans fotografiske arbejde indebærer undersøgelser af hans egen nationalitet og kulturelle rødder.

Storch har studeret fotografi på Fatamorgana – Danmarks Fotografiske Billedkunstskole i København og på International Center of Photography i New York.

I 2018 udgav han fotobogen Porcelain Souls på forlaget Konnotation, og han er for tiden udstillingsaktuel på Nordatlantens Brygge med værker i gruppeudstillingen I vores levetid - ny kunst fra Grønland

 

Udgivelsesreceptionen er arrangeret i samarbejde med forlaget Disko Bay

 

Læs mere om fotobogen

Læs mere om fotobogen

Disko bay - forlagets hjemmeside

Disko bay - forlagets hjemmeside

Se også udstillingen 'I vores levetid - ny kunst fra Grønland'

Se også udstillingen 'I vores levetid - ny kunst fra Grønland'

Arrangementet på facebook

Arrangementet på facebook