Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

ARKTISK FESTIVAL 2019

Oplev den arktiske verden i hjertet af København

Lørdag  den 2. november kl. 10.00-16.00 
Søndag den 3. november kl. 10.00-16.00

Programmet spænder bredt med aktiviteter, konkurrencer og foredrag, der omhandler rejseoplevelser, kultur, historie. Det bliver to dage, hvor du får mulighed for at udforske alle sider af den arktiske verden!

Nogle aktiviteter vil foregå udendørs (byvandring, besøg på skonnerten Activ mm.), andre indendørs. Hør f.eks. om den geopolitiske situation i Arktis, mød Minik Rosing, hør om isbjørnene i en varm verden, lær grønlandsk på 20 minutter, mød arbejdende kunstnere, se verdens flotteste fotos fra det skønne nord, deltag i forfattercafe eller mød eventyrenes klub. Der bliver også særlige events for børn og barnlige sjæle.

Festivalen finder sted på Nordatlantens Brygge og i Det Arktiske Hus – midt i København på Den Kongelige Grønlandske Handels Plads, der gennem godt 200 år har været centrum for Danmarks relationer til Nordatlanten.

Som optakt til festivalen kan du desuden komme til åbning af fotoudstillingen Siku Ajorpoq – isen er usikker fredag den 1. november kl. 16 på Nordatlantens Brygge, hvor der også er koncert kl. 20 med det grønlandske band Suluit (sidstnævnte kræver billet).

ARRANGØRER
Festivalen er arrangeret af arktiske ildsjæle fra Det grønlandske Selskab, Afdeling for Grønlandske og Arktiske Studier ved Københavns Universitet, Arctic Friends og Nordatlantens Brygge og har derudover deltagelse af et bredt udsnit af organisationer med fokus på Arktis.

FRI ENTRÉ
Deltagelse er gratis, og der er ikke tilmelding. Dog er der begrænset deltagerantal på enkelte events (efter først-til-mølle-princippet).

PROGRAMMET
Følg programmets udvikling og få nyheder om festivalen på www.arktiskfestival.dk

Download en (programfolder som kan printes) her

Føg også med på festivalens facebookside

 

 

Arktisk Festivals hjemmeside

Arktisk Festivals hjemmeside

Læs programfolderen her

Læs programfolderen her

2019-udgaven af festivalen på facebook

2019-udgaven af festivalen på facebook