Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

Lea Kampmann & Hans Andrias

Det er med lige dele stolthed og glæde at vi præsenterer to af Færøernes nyeste og samtidig mest markante soloartister.

Fredag den 12. oktober 2018 kl. 21.30 

LEA KAMPMANN
Lea Kampmann er en ny færøsk artist med god vind i sejlene. Hun bevæger sig indenfor genren Dreampop og beskriver selv sin musik som folkelig, evigt udviklende og grænsesøgende - med drømmende aspekter og en rolig, atmosfærisk stemning. Hendes tekstunivers er ydmygt og indsigtsfuldt, og koblet til de bløde toner søger de at finde og skabe kosmos i kaos. Kampmann debuterede i foråret 2017 med singlen ’Water’, og efterfølgende EP’en ’Common Blue’ - og allerede til Faroese Music Awards 2018 modtog hun prisen som  ’Årets Artist’.

HANS ANDRIAS
Den 27-årige sanger, sangskriver og multi-instrumentalist udgav i 2012 sin første single “Don’t Want to Burn” og vandt samme år Planet Awards-prisen “Årets Nye Artist”. I 2016 udkom så det anmelderroste debutalbum Vision, der markerede ham som et stærkt folk- og rocknavn i Americana-genren. For tiden komponerer Hans Andrias musik til den danske forestilling Nordiske Vuggeviser - sammen med Tina Dickow, Helgi Jónson og Nive Nielsen. Hans Andrias er desuden meget turneaktiv i Europa, og i fjor vandt han både den færøske musikpris som årets sanger og årets live-artist.

KONCERTEN
Vi ser frem til en helt særlig aften og koncert, hvor to markante stemmer fylder pakhuset med sange og toner af et andet univers.

Dørene åbner kl. 20.30 og koncerten begynder kl. 21.30.

Entré: 100 kr.

Onlinebilletsalg


OBS. Koncerten indgår ikke i programmet for kulturnatten 

Billetsalg

Billetsalg

Flere koncerter

Flere koncerter