ISLANDSKE HESTE I BYEN - Dansk Islandshesteforening 50-års jubilæum

Der bliver et festfyrværkeri af oplevelser for hele familien, når Dansk Islandshesteforenings 50-års jubilæum fejres på Nordatlantens Brygge

Søndag 21. oktober kl. 12-18

- Med hovedvægt på hestens historiske og kulturelle betydning i sit hjemland og dens store udbredelse i nutidens Danmark som robust, kraftfuld og elsket ride- og familiehest, er der udsigt til hands-on oplevelser for både kendere og ikke-kendere af islandske heste på Nordatlantens Brygge den sidste dag i skolernes efterårsferie, fortæller Anders Bækgaard, medlem af Dansk Islandshesteforenings jubilæumsudvalg.

- Arrangementet bliver et festfyrværkeri af islandsk kunst og kultur, indlæg, foredrag, film om den islandske hests historie, hestens anvendelse i dag og præsentation af dens rideegenskaber. Der vil også være mulighed for at opleve boder, islandsk inspireret café, børnehjørne og se film om Islands suverænitet, afslutter Anders Bækgaard.

Program og yderligere oplysninger
Et detaljeret program vil blive offentliggjort i sensommeren her og på www.islandshest.dk og www.fullveldi1918.is.

I mellemtiden kan en pressemeddelelse om jubilæet læses her.

Jubilæumsfejringens arrangører
Jubilæumsfejringen er arrangeret af Dansk Islandshesteforening, Islands Ambassade i København, Nordatlantens Brygge, Horses of Iceland og Dansk-Islandsk, og den markerer bådes Dansk Islandshesteforenings 50-års jubilæum og Islands 100-års suverænitetsjubilæum. 


    

Dansk Islands-hesteforening

Dansk Islands-hesteforening

Islands suverænitets-jubilæum

Islands suverænitets-jubilæum