Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

Elinborg & Silvurdrongur

Forvent lige så stemningsfuld som unik koncertoplevelse, når vi slår dørene op for to unge og allerede markante artister fra Færøernes sprudlende musikscene

Lørdag 22. september 2018 kl. 21

SILVURDRONGUR
Med en ligeså original som skæv blanding af indiepop, hiphop og spoken word har Silvurdrongur taget Færøerne med storm og vundet prisen Årets Nye Navn ved Faroese Music Awards 2018. Bag projektet står musikeren, digteren og filmskaberen Trygvi Danielsen (Silvurdrongur), der musikalsk har samarbejdet med Per I. Højgaard Petersen og Karl Andrias Stórá. Silvurdrongur er aktuel med Silvurbókin (The Silver Book), der både indeholder musik, digte og en kortfilm, og hvert eksemplar bærer sit eget unikke coverdesign. Ved koncerten optræder Trygvi Danielsen (vokal) med Karl Andrias Stórá (bas), Jan Rúni Poulsen (trommer) og Mattias Kapnas (keybords).

ELINBORG
Elinborg er vokset op side om side med den færøske G-festival, som hvert år samler alverdens musiknavne og hæver befolkningstallet i bygden Syðrugøta fra 430 til 4000 indbyggere. Og i stil med hendes tyndtbefolkede hjemstavn afspejler hendes musik et intimt nærvær, hvor naturen sætter sit markante præg på musikken og teksterne. Elinborg er også formet af, at have søsteren Eivørs musik tæt på livet, og hun har desuden nydt godt af et musikalsk samarbejde med artisten Marius Ziska. Og i 2016 vandt hun prisen 'Best Live Act Of The Year' ved Faroese Music Awards. 

KONCERTEN
Vi ser frem til en enestående aften med to af Færøernes nye og samtidig mest markante navne, der hver især inviterer publikum ind i deres unikke musikalske univers.

Dørene åbner kl. 20 og koncerten begynder kl. 21.

Entré: 100 kr.

Onlinesalg 


NB. Koncerten var oprindeligt annonceret med FRUM, der har aflyst og er blevet erstattet med Silvurdrongur. Alle billetkøbere er blevet kontaktet.

Billetsalg

Billetsalg

Flere koncerter

Flere koncerter