Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

Angu med band

Oplev en af Grønlands mest nærværende historiefortællere, når sangeren og sangskriveren Angu giver koncert på Nordatlantens Brygge.

Torsdag 17. maj 2018 kl. 21

Angu er kendt for sin afdæmpede, nærværende og intense stemme og ikke mindst sine personlige sange, der gerne omkredser de kritiske knudepunkter i livet og som er fulde af stærke følelser. Selv kalder han sine sange for mentale soundtracks.

Der er med andre ord noget på spil til en koncert med Angu. Og med et fuldt band i ryggen vil denne aften spænde mellem det helt tyste og nærværende til det massive og udadvendte, som Angu også mestrer.

Vi er stolte af at kunne præsentere én af Grønlands førende sangere og sangskrivere, og vi ser frem til en unik aften med Angu på scenen i vores smukke pakhus. Dørene åbner kl. 20 og koncerten begynder kl. 21.

Forsalg med rabat
Forsalg: 120 kr.
Dørsalg: 150 kr.

​Studerende/Nordatlantens venner
Der er en rabat på 25% til studerende og medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med rabat skal fremvises sammen med et gyldigt studiekort/medlemskort ved indgangen.

Onlinebilletsalg

_____________________________

NY DATO / BILLET-TILBUD
Vi beklager, at vi måtte udsætte påskens koncert med Angu. Nu har vi fundet en ny koncert-dato, torsdag den 17. maj, og vi tilbyder ydermere billetterne til nedsat forsalgspris. 

NB. Billetter købt til den oprindelige koncert-dato er nu ugyldige, og Billetto har refunderet billetternes købspris til alle. Billetgebyret kan dog ikke refunderes. Af samme årsag har vi valgt at give en markant rabat på forsalgsprisen til den nye koncert-dato (17. maj 2018). Vi beklager ulejligheden og ser samtidig frem til en god koncertoplevelse.

Billetsalg

Billetsalg

Koncerten på Facebook

Koncerten på Facebook