Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

Litteratursalon med 
Iben Mondrup og Jessie Kleemann

Iben Mondrup og Jessie Kleemann har begge bidraget til den nye erindringsbog Min barndom i Grønland. Oplev dem i en samtale, der med udgangspunkt i bogen kaster lys på Grønlands rolle i deres kunstneriske og litterære virke.

Lørdag den 25. februar kl. 15

Iben Mondrup og Jessie Kleemann har arbejdet sammen omkring flere kunstprojekter, der bl.a. har kredset om identitetsspørgsmål og haft Grønland som udgangspunkt. Og nu har de begge bidraget til den anmelderroste antologi ”Min barndom i Grønland”, Iben Mondrup med beretningen ”Danskerbarn” og Jessie Kleemann med ”Rød sol og guldbroderede sko”.

Min grønlandske opvækst
Iben Mondrup er født 1969 i København og voksede delvis op i Grønland, før hun uddannede sig til billedkunstner. Som forfatter har hun skrevet fem romaner, senest ”Karensminde”, der er en selvstændig fortsættelse af gennembrudsromanen ”Godhavn”, som skildrede hendes barndom i 1970’ernes Grønland.

Jessie Kleemann er født 1959 i Upernavik. Hun er uddannet grafiker og skuespiller, men begyndte allerede i sin ungdom at arbejde med video- og performancekunst. Jessie Kleemann har også skrevet lyrik og senest bidraget til førnævnte antologi ”Min barndom i Grønland”, og hun er desuden blevet skildret i kunstnermonografien ”Jessie Kleemann – Qivittoq”, skrevet af Iben Mondrup.

 

Samtale i NordOrd
Iben Mondrup og Jessie Kleemann samtaler med Birgir Thor Møller og besvarer derefter spørgsmål fra salen. Arrangementet forventes at vare 90 minutter (inkl. kort pause), og der vil være bogsalg i litteratursalonens café, der åbner en time før start.

Billetter
60 kr. onlinesalg via Billetto.dk.

 

Arrangementet indgår i festivalen KBH Læser 2017 og er støttet af Statens Kunstfond.

 

 

 

billetter

billetter