Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

HEARTSTONE - med instruktørbesøg

Se den usædvanligt fine og mangfoldigt prisbelønnede skildring af barndommens sidste sommer i en islandsk landsbyflække og mød instruktør Guðmundur Arnar Guðmundsson efter visningen.

Mandag den 6. marts kl. 16.30 - ekstravisning
Mandag den 6. marts kl. 20 - udsolgt

I en afsidesliggende islandsk fiskerlandsby bor Thor og Christian. De er bedste venner med det til fælles, at deres familieliv er helt til hundene. Men heldigvis er det sommer, og der er amoriner i luften. Thor er forelsket i en af byens smukkeste piger, alt imens Christian opdager, at han føler sig tiltrukket af sin bedste ven. Følelser bliver til konflikt, og som sommeren går på hæld hænger det ellers så tætknyttede venskab i en tynd tråd.

Heartstone er ikke blot et stærkt og rørende portræt af livet i en lilleby, men også en usædvanligt fin coming of age-film, der giver en eminent skildring af de unges følelsesliv. Instruktør Guðmundur Arnar Guðmundsson har tidligere høstet stor anerkendelse for sine kortfilm, og Heartstone har allerede vundet utallige internationale priser.

Arrangementet
Heartstone (Hjartasteinn) er fra 2016, varer 129 minutter og vises med danske tekster samt instruktørsamtale. Arrangementet varer ca. 150 minutter og filmcaféen åbner 45 minutter før visningen.

Billetter
60 kr. onlinesalg via billetto.dk

Nordatlantiske Fildage 2017
1.-8. marts præsenterer Nordatlantiske Filmdage spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Det samlede program offentliggøres 1. februar på www.nordatlantens.dk

Billetter

Billetter

Se hele programmet for Nordatlantiske filmdage 2017

Se hele programmet for Nordatlantiske filmdage 2017