Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

Nive & The Deer Children

Der venter os en unik og fantastisk koncertoplevelse, når grønlandske Nive Nielsen og hendes band The Deer Children indtager scenen på Nordatlantens Brygge.

Lørdag den 9. december 2017 kl. 21

Nive Nielsen er en kunstner med mange facetter. Hun har netop spillet en stor rolle i den nye tv-serie The Terror af mesterinstruktøren Ridley Scott og er samtidigt fuldt ud aktiv på musikscenen, hvor hun har to albums i bagagen.

Nive Nielsen debuterede i 2012 med det anmelderroste og prisvindende album Nive Sings, der var produceret af John Parish, der bl.a. er kendt for sit samarbejde med PJ Harvey. Og det har heller ikke skortet på ros til hendes seneste album, Feet first, som blev indspillet i Grønland, Belgien, England og USA.

Nive Nielsen blander sin etniske baggrund og stolthed med en nutidig verdenslyd, og hendes enestående musik er blevet hædret med bl.a. den amerikanske IMA-pris (Independent Music Award) og kronprinsens Stjernedryspris. 

Sammen med The Deer Children har hun givet utallige koncerter i Europa, Canada og USA. Bandets instrumenteringen under koncerterne spænder fra guitar, sav, trommer, keyboard, bas og ukulele til melodika og klokkespil.

Inden Nive Nielsen dukker op på tv-skærmene i Ridley Scotts nye serie, lægger hun vejen forbi Nordatlantens Brygge. Og vi ser frem til at danne ramme om en exceptionel og fantastisk koncertoplevelse.

Dørene åbner kl. 20.

Entré: 150 kr.

Onlinesalg på billetto.dk

 

 

Billetsalg

Billetsalg