Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

POESI UDEN GRÆNSER

Stemningsfuld aften med lyrik fra Færøerne, Grønland, Danmark, Irak og Syrien. Med oplæsninger ved Tóroddur Poulsen, Katrin Ottarsdóttir, Ina Rosing, Asger Schnack, Marianne Larsen, Muniam Alfaker, Jan Pét Khorto og June Dahy.

Onsdag den 11. maj kl. 20

Tóroddur Poulsen læser op fra sin seneste digtsamling Himlen har stjålet mine farver og Katrin Ottarsdóttir fra den nyudkomne Findes der kobberrør i himlen. Hør også Ina Rosing læse op fra Tasillaq såvel som både nye og ældre digte fra Asger Schnack og Marianne Larsen, der er blandt de mest fremtrædende navne på den danske poesiscene.

Vi skal også høre Muniam Alfaker, der kom som irakisk flygtning til Danmark i 1986, og hvis første af en række digtsamlinger på dansk hed Sky på flugt. Endelig får vi besøg af den kurdiske digter Jan Pét Khorto og oversætteren June Dahy. De har begge rødder i Syrien og vil både læse op og fortælle om poesiens aktuelle bearbejdelse af livet i det krigshærgede land.

Digtersalon i NordOrd
Broderparten af oplæsningerne bliver på dansk, og nogle af digtene læses på både originalsproget og i dansk oversættelse. Programmet varer 100 minutter (inkl. pause) og vores café åbner en time før det starter.

Aftenen er arrangeret i samarbejde med kultursammenslutningen Assununu og med støtte fra Statens Kunstfond.

 

Billetter
60 kr. Onlinesalg via politikenbillet.dk

 

Billetter

Billetter