Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

Nordatlantisk krimiaften

Mød de bogaktuelle forfattere Yrsa Sigurðardóttir, Jógvan Isaksen, Hans Jakob Helms og Nina von Staffeldt, når vi sætter fokus på nordatlantiske krimier i vores litteratursalon NordOrd.

Onsdag den 21. september kl. 20.

Der både skrives og læses flere krimier og thrillere end nogensinde før. Om alt fra bestialske mordere til korrupte embedsmænd og politikere. Og ikke mindst i den ellers så fredlige Norden, der har udviklet sin egen markante krimitradition, som kendetegnes ved bl.a. skarpe miljø- og samfundsskildringer.

Vi har inviteret fire forfattere til at drøfte deres aktuelle bøger og genrens udvikling i Nordatlanten: Islandske Yrsa Sigurðardóttir (aktuel med romanen DNA), færøske Jógvan Isaksen (Den femte mand) og de danske forfattere Hans Jakob Helms (De dødes fjord) og Nina von Staffeldt (Frosne beviser), som begge har et indgående kendskab til og skriver om Grønland.

Krimiaften i NordOrd

Forfatterne samtaler med NordOrds Birgir Thor Møller, og efter en kort pause besvares spørgsmål fra publikum. Arrangementet forventes at vare ca. 90 minutter. Der vil være bogsalg i salonens café, som åbner en time før arrangementet.

 

Billetter: 60 kr. Onlinebilletsalg på Billetto.dk.

 

billetter

billetter