Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

Dobbeltkoncert

My Bubba / Mr. Silla

Lørdag den 30. april kl. 21

My Bubba
Svenske My og islandske Bubba synger florlet folk. Med snurrige, silkebløde harmonier og dragende liveoptrædender er de et forfriskende bud på nutidig folkmusik med rødder i både Mississippis blues og de nordiske skove. De to kvinder besidder en sjældent rig enkelthed, der både pirrer og beroliger. Selv beskriver de deres sange som “vuggeviser fra landet, bestående af lige dele sweet talk ,vrøvl og visdom.” Og det er vist meget præcist beskrevet. Duoen barsler nyt album, der udkommer 15. april. Læs mere.

My Bubbas seneste album Goes Abroader blev produceret af Noah Georgeson (Devendra Banhart, Joanna Newsom), og kan bedst beskrives som et musikalsk rejsebeskrivelse. Lige nu arbejder de på deres næste album. Tag en lytter

Mr. Silla
Utrolig inderlig og stærk vokalist med intense melodier, der matcher den dybe stemme. Efter Airwaves 2015 blev Mr. Silla udnævnt af magasient Rolling Stone til en af "10 Best Things We Saw at Iceland Airwaves 2015". Mr. Silla er desuden på trapperne med albummet "Mr. Silla", der beskrives som en "kropsnær, sensuel affære, med masser af late night electronics og Mr. Sillas milde og omsorgsfulde vokal". Læs mere.



Billetsalg via Politikenbillet.dk/nordatlanten

Billetter

Billetter