Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

VIRGIN MOUNTAIN / FÚSI

Islandske filmdage åbnes med Dagur Káris originale og lige så underfundige som hjertevarme spillefilm Virgin Mountain, der vandt Nordisk Råds Filmpris 2015. Mød instruktøren efter visningen.

Onsdag den 24. februar kl. 20 - UDSOLGT
Onsdag den 2. marts kl. 17 - Ekstravisning køb billet

Fúsi er 43 år og bor hjemme hos sin mor. Han er en godhjertet, men også lidt naiv kæmpe af en ener, der finder tryghed i hverdagens rutineprægede og noget ensomme liv. Et gavekort til et dansekursus vender imidlertid op og ned på hans tilværelse, og den tager indtil flere uventede drejninger i den fængslende film, hvis melankolske grundtone balanceres med en skæv, lavmælt humor.

Instruktør Dagur Kári er leder af instruktørlinjen på Den Danske Filmskole. Han har tidligere instrueret spillefilmene Nói albinói, Voksne Mennesker og Det gode hjerte, der alle kombinerer tør ironi med empati i deres originale og visuelt prægnante outsiderberetninger. Og sin nyeste film kalder han meget præcist "en opløftende historie om en mand, der tager et betydningsfuldt skridt ind i resten af sit liv."

Arrangementet
Virgin Mountain (2015) varer 93 minutter og vises med danske tekster. Aftenen inkluderer kort introduktion og samtale med instruktør Dagur Kári, og den varer i alt ca. 120 minutter. Filmcaféen åbner en time før visningen.

Billetter: 70 kr.

Onlinebilletsalg: www.politikenbillet.dk/nordatlantensbrygge

Billetter

Billetter