Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

ISLANDSKE KORTFILMSPERLER

Den islandske kortfilmscene har i årevis markeret sig med personlige og originale film, der vinder priser ved alverdens festivaler. Se et udvalg af tidens bedste titler og mød instruktør Hlynur Pálmason.

Onsdag den 2. marts. kl. 20

Programmet byder på alt fra underspillet humor til poetisk hverdagsrealisme og drama.  Vi lægger ud med en coming-of-age historie om længslen efter det første kys i filmen Ártún, instrueret af Guðmundur Arnar Guðmundsson. Et par hede blikke i natten udvikler sig derefter noget uventet i Megaphone, instrueret af Elsa Maria Jakobsdóttir. Og et par midaldrende mænd får deres hverdagsrutiner brudt, da en kvinde pludselig dukker op i den underfundige film Chum, instrueret af Jörundur Ragnarsson.

Efter en kort pause vises den lavmælte komedie om moderbinding Secrets, instrueret af Jakob Halldórsson. Derpå får vi besøg af instruktør Hlynur Pálmsason, der viser og drøfter sine to film Seven boats og En maler Hlynur Pálmsaon er uddannet fra Den Danske Filmskole sidste år og er for tiden i gang med sin første spillefilm.

Arrangementet
Filmene vises med engelske tekster. Det samlede arrangement varer 2 timer og 20 minutter (inkl. pause og instruktørsamtale).
Der er ikke nummererede pladser, så kom i gods tid, hvis I vil sidde sammen. Filmcaféen åbner en time før visningen.

 

Billetter: 70 kr.
Onlinebilletsalg: www.politikenbillet.dk/nordatlantensbrygge

billetsalg

billetsalg