Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

Vind billetter til DRs traditionsrige juleshow Julehilsen til Grønland.

Det bliver først rigtig jul når der sendes Julehilsner mellem Grønland og Danmark. Og det gør der heldigvis hele tre steder i år. 

Svar på det spørgsmål, der står under det show, du ønsker at vinde billetter til, og send det til Nordatlantens Brygge inden onsdag den 16. december kl. 16. Vinderne får direkte besked.

København
Fredag den 18. december kl. 20

JULEHILSEN TIL GRØNLAND - Live show med vært Tim Vladimir Julehilsen til Grønland er tilbage i Koncertsalen, denne gang med Tim Vladimir som vært og med mange kendte kunstnere på scenen som Saybia, Ilang, Simon Lynge og Aavaat koret.

Hvilket show er verdens ældste stadigt eksisterende show?
Send svar.


Odense
Fredag den 18. december kl. 19

JULEHILSEN TIL GRØNLAND – Julearrangement med vært Vivi Sørensen og musik af Rasmus Lyberth. Nordatlantisk Hus åbner op for et festligt arrangement med ægte grønlandsk julestemning, Rasmus Lyberth spiller op og vores vært Vivi Sørensen underholder med trommedans, men publikum forkæles med kaffemik. Vi følger showet i København live på storskærm og får også mulighed for at sende julehilsen live til musikkonservatoriets koncertsal.

Hvilket år blev det første Julehilsen til Grønland show transmitteret i radioen?
Send svar.


Aalborg
Fredag den 18. december kl. 19

JULEHILSEN TIL GRØNLAND – Julearrangement med vært Peter Qvortrup Geisling og Ikinngutigiit Koret. AKKC, Europahallen danner ramme om et festligt arrangement med ægte grønlandsk julestemning, underholdning, sang og kaffemik. Peter Qvortrup Geisling er vært og Ikinngutigiit Koret synger julen ind, mens publikum forkæles med julekager, chokolade og kaffe. Kl. 20 stiller vi om til Musikkonservatoriets Koncertsal og viser showet live på storskærm. Undervejs vil det være muligt at sender julehilsner live til salen i København.

Hvilket år blev det første Julehilsen til Grønland show transmitteret i TV?
Send svar.

 

Alle arrangementerne afrundes traditionen tro med julesalmen  Guuterput.


Læs mere og køb billet på www.drbillet.dk

For yderligere info, kontakt Anette Dige Kongsdam på akon@dr.dk

Køb billetter

Køb billetter