Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

ICELAND AIRWAVES NIGHT PÅ NORDATLANTENS BRYGGE

Lørdag den 14. november kl. 21

VÖK (IS) & DAD ROCKS! (IS)
Artist talk ved P6 Beat-vært Carsten Holm 

Iceland Airwaves Music Festival i Reykjavík manifesterer sig gang på gang som en festival, der har fingeren på pulsen. 2015 er ingen undtagelse, hvor programmet rummer toneangivende islandske, danske, nordiske og internationale kunstnere. Festivallen bliver afholdt på små og store venues i downtown Reykjavik fra d. 4. - 8. November.

I slipstrømmen på årets festival arrangerer Nordatlantens Brygge en særlig Airwaves Night, hvor du kan opleve Iceland Airwaves-aktuelle Vök (IS) og Dad Rocks! (IS).

Vök, der også spillede på årets Roskildefestival, er et af de nye håb på den islandske scene. Bandet er eksponent for stemningsfuld og drømmende indie-electropop, med en sfærisk blanding af saxofon og electro-beats. De blev dannet i 2013, vandt hurtigt bandkonkurrencen Músíktilraunir i Reykjavík, og har på få år bevist et højt niveau i, og udenfor, øen.

Dad Rocks! er et folk-rock projekt centreret om islandske Snævar Albertssons americana-inspirerede sangskrivning. Med base i Aarhus, er projektet vokset igenem årene fra at være en singer/songwriter-enmandshær, til nu at være et 6 mand stort band, med stor koncertaktivitet på festivaler udenfor DK og flere velmodtagede albums på bagen.

Misser du de to bands i Reykjavík, får du chancen for at opleve dem i København lørdag d. 14. November på Nordatlantens Brygge!

Aftenens vært er den kyndige musikjournalist Carsten Holm P6 BEAT - DR, som vil tage publikum med på en tur til vulkanøen, med fokus på Airwaves-festivalens musikalske betydning og ikke mindst den islandske musikscenes kendetegn i forhold til genrer, kunsteriske niveau mm.

billetter

billetter

Læs også om Iceland airwaves 2015

Læs også om Iceland airwaves 2015